Писта Велико Търново 28-29 Март 09 - снимки

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
emohrisstov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Писта Велико Търново 28-29 Март 09 - снимки

Мнениеот emohrisstov » Пон 30 мар 2009 15:04

Не мисля, че тук е мястото за такъв вид спор. Който и да участва е похвално, защото това е свързано с много старание, пари и усилия. Така че, евала на всички момчета. Браво и на колегите от форума, които са карали.

Искам да попитам, някой има ли видео на обръщането, че много искам да го видя?

kossmos
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kossmos » Пон 30 мар 2009 15:07

човекът който са откарали в болницата,е изпаднал в кома.пострадала му е главата доста,моят приятел кара линейка в бърза помощ и се ядосваше че ако са отишли 5 мин по рано е можело да се избегне това.но който е идвал знае какви шофйори са в търново всеки е с предимство и рядко се дава път на когото и да е.както и да е дано човекът се оправи по бързо,като науча нещо ново ще пиша.Иначе ралито беше страхотно който е дошъл смятам доволен е останал

Потребителски аватар
tns
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tns » Пон 30 мар 2009 19:38

paco написа:
kibo_tom_8440 написа:VW бяха под всякаква критика. Изложиха марката. :banghead: И аз имам някои снимки но позицията съвпада с тази на колегата пред 180 градусовия завой пред МОЛА.

Я пак :!: Второ място в Х4 е излагация голяма така ли?!??! Я да тЪ питам ти кви амбиций имаш У тоя спорт та мнение даваш :idea: Това че някой макар и не на 100% подготвен се е появил , пробвал, счупил и oтпаднал е излагация ама друг път...от всичко това пилота трупа опит а колата става по-силна и здрава ама на теб трябва да ти се обясни..няма как да се сетиш. Само да ти напомня какво стана в първото състезание по Дрг Рейсинг за 2008 :!: половината бегачки здадоха багажа по един или друг начин :idea: ....цяла зима бяха правени и това им беше кръщението ... затуй така. Ай сега си помисли дали няма прилика с това дето си гледал този уикенд.

РАСО

Тихо,тихо че от такива карачи като теб ми е дошло до гуша,що не направиш и ти една бегачка и не излезеш да те видим на пистата...Ама във форума се кара и се критикува лесно нали,колегата който ти е писал кара на това състезание,и много добре ти е описал как стоят нещата,нормално е бегачка да се счупи на първото,второто че и на третото състезание това не е причина да мислиш,че колите нестават за нищо,напротив точно обратното.....А това кой от кога е карал кола няма да го коментирам,тука ти се замисли над думите си.

Потребителски аватар
tns
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tns » Пон 30 мар 2009 19:41

emohrisstov написа:Не мисля, че тук е мястото за такъв вид спор. Който и да участва е похвално, защото това е свързано с много старание, пари и усилия. Така че, евала на всички момчета. Браво и на колегите от форума, които са карали.

:да:

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Пон 30 мар 2009 19:47

Бате Packo си е сила.Друг е въпроса че 80% от зрителите не знаеха ЗАЩО са там ? :banghead: ... мммм да.Ралито беше екстра.Хайде сега да слагаме снимки по темата.

Потребителски аватар
Малко_Направен
Автомобил: Mercedes W203
Двигател: 270 CDI

Мнениеот Малко_Направен » Пон 30 мар 2009 21:06

Извинявам се за спама,но съм изключително разочарован от организаторите.Наистина не съм гледал и 1 секунда от ралито,но.....работата ми е на главния път и никой не мина да ни предупреди,че в събота ще затворят пътя и ще ме запечатат,като затоворник от 12.00 до 18.00ч.Сложиха си лентата и край.За мен това е абсолютната глупост и съветвам тези хора никога повече да не се занимават с организация на подобни мероприятия.Имах предварително планувано пътуване извън града,бях си измил колата на автомивка и се наложи да минавам през канавките и през калта,да звъня на познати,да си отворят цеха,за да мина през него,да ми потъне колата до вратите в кал,за да се измъкна.Наистина,нямам думи и се извинявам,но все още не ми е минало и като се сетя полудявам.И не,не ми е безразлично за хората,които се занимават с този спорт,покланям се пред тях.Всички,които дойдоха да си сменят гумите при мен в събота си плащаха само баланса,а труда беше за наша сметка.Знам,колко скъп спорт е това и винаги съм готов да помагам на тези хора,защото в БГ правят от нищо нещо и показват класа.Едно голямо браво на всички колеги от форума,участвали в ралито,гордеем се с Вас!

Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Мнениеот neon » Пон 30 мар 2009 23:46

kibo_tom_8440 написа:VW бяха под всякаква критика. Изложиха марката. :banghead: И аз имам някои снимки но позицията съвпада с тази на колегата пред 180 градусовия завой пред МОЛА.

kibo_tom_8440 написа:Расо ли Пако ли си. Не си този който ще апострофираш мнението ми. Твоето е едно, моето е друго. Впечатленията са различни. Когато седнеш да пишеш първо помисли какво ще напишеш, за какво и как. Аз когато съм карал кола тебе те е нямало на белия свят. Така че по кротко по пистите.

:screwy Оооооо чичко (или дядо)- извинявай че момчетата не са се представили на нивото което очакваш! Другия път ша гледат да не те разочароват. Сигурен съм че всички те са отишли там с надеждата да изпъкнат пред теб, ама....греда! Не им се карай толкоз. Даже веднага мога да ти кажа как могат да си поправят грешките-дай на всеки "изложил се" по 10-15 хиляди лева (някой глупаци му викат спонсорство) и след това ако пак се изложат ще са мноо по-гузни пред теб отколкото сега! И тогава ше може да им се караш повече! :wink: Докато не го направиш обаче, смятам че е по-добре да си запазиш критичното мнение за вкъщи пред жената и децата или внуците (щот си мноо стар-нали така). :012:
П.П. Сигурен съм че и дядо ми и баща ми са се смятали за страхотни шофьори навремето. Даже съм убеден че почти всички които се движат по улиците се смятат за страхотни шофьори, ама е пълно с "леви чепици"!Предполагам че ти си "страхотен шофьор" ама надали някога ше разберем това! :lol:
И преди да си ме апострофирал - аз съм абсолютен "лев чепик" ама си го знам! :wink: :mrgreen:

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 30 мар 2009 23:52

Хубави снимки, ама много дърдорковци. Какво да се прави, снимки, както се казва, през крив макарон ...

Потребителски аватар
mariovasi
Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
Двигател: TSI

Мнениеот mariovasi » Съб 20 мар 2010 17:09

"Писта В. Търново” стартира 27-28 март 2010год.

http://news.5000.bg/events/362-pista-2010

Благодаря на brabus за отключената тема.

Потребителски аватар
pacoboy
Автомобил: passat b7 4motion
Двигател: CFGB
Контакти:

Мнениеот pacoboy » Пон 22 мар 2010 20:04

Там смеееееееее :banana .

На 27 март /събота/ от 13, 00 до 18, 00 часа е тренировката по график. В 18, 20 ч. ще започне пресконференция с първите трима в четирите групи.
В неделя от 10, 30 ч. е официалното откриване на състезанието, в 11, 00 ч. започва битката по трасето.

titto21
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот titto21 » Съб 27 мар 2010 21:46

По коя ТВ ще може да се гледа състезанието?

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Нед 28 мар 2010 13:08

Царя се блъсна :cry: и отпадна ...

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Нед 28 мар 2010 17:48

Ето и зверската катастрофа.

от друг ъгъл на камерата

Потребителски аватар
Vidol Nikolov
Автомобил: Jetta 1.6
Двигател: PN

Мнениеот Vidol Nikolov » Нед 28 мар 2010 22:14

Наистина неприятен инцидент,кой е виновен и изобщо има ли такьв тепьрва ще разберем,но аз не мога да разбера коментара на зрителите от предпоследното клипче...направо сме пьлни диваци,чудя се и не мога да го проумея ..наистина жалко за Бьлгария!

Потребителски аватар
kickcho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kickcho » Пон 29 мар 2010 14:33

Доста катастрофи и аварирали автомобили имаше вчера на това рали. А някой има ли инфо за голфчето от първия кръг . Говоря за червено/черната Г2 от първия клас ,която аварира след 2/3 обиколки. Дочувам тука нещо с мотор от Suzuki Hayabusa вярно ли е ? :screwy mhihi

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”