Това се учи и по български език, и по математика.

brabus написа:Ами тогава в българския език се използва или, а не и.
Това се учи и по български език, и по математика.
rosy написа:Аз също съм твърдо ЗА данък лукс![]()
Който има пари за мощна кола да си плаща.
Аман от поршета които се регистрират като баничарки.
groznika написа:Аз също съм ЗА данък лукс! Крайно време е да се изтръскат бароците дето свикнаха само да си тъпчат в джобовете ...
jordanpar написа:...
Първо щяхме да излезем април тая година от кризата,после след Юли,сега края на идната година се виждал края на мъките ни и светлото бъдеще.
Тоя пожарникар много ми прилича на един друг плешивец с една фраза за едни 800 дни,ама айде,пак ще се направя на глупав.
jordanpar написа:Данък ЛУКС за мен лично няма нищо общо с думата мощност,аз ли криво мисля или Бойко е по-умен,незнам.Тва пак форма на акциз върху мощността ли е,завоалирана под това странно заглавие данък ЛУКС.Мдааам,калибра 93 набор турбо 204 коня е голям лукс,или прогнил ВР6 15 годишен и той е много баровски
.
че и данък на лихвите на големите влогове щяло да има.Значи веднъж си платил данъците на тея пари,депозираш ги в банката,защото си съвестен гражданин,привлечен от добрите лихви и те поебават още веднъж с данък лихва.Хи хи![]()
.
На бабини къщата на село е на три ката,строена те си знаят с какъв труд и лишения по стария тертип да има място за всички синове и снахи да са под един покрив.Е ще я изкарат данъчните 250 квадрата,не може така луксозно да се ширят болни пенсионери![]()
![]()
Работещи, за да изкарват допълнителни пари за лекарствата си ,пенсионери и на тях искат да им слагат данък,че много пари стават,то няма харчене това![]()
![]()
Бойко се оплаква като вдовица за мъжки полов орган за почти всичко,даже и за това,че бившите управляващи са виновни,че той пикае сутрин накриво.Криза имало и затова се налагали такива мерки,че и даже държавата да не плаща задълженията си към частни лица и фирми.Е като има криза как така за миналата година печалбата на банките в БГ е около 900 милиона,а резерва на държавата е 6.5 милиарда,питам аз????
Аз ли съм глупав,Бойко ли е по-умен![]()
Първо щяхме да излезем април тая година от кризата,после след Юли,сега края на идната година се виждал края на мъките ни и светлото бъдеще.
Тоя пожарникар много ми прилича на един друг плешивец с една фраза за едни 800 дни,ама айде,пак ще се направя на глупав.
а резерва на държавата е 6.5 милиарда,питам аз????
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 24 госта