комплек съединител и притискател ..

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Сря 10 май 2006 7:09

объркал е 3-та и 1-ва
случва се...

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Сря 10 май 2006 8:05

niikoo_1 написа:Double Clutch малко сила и ще видиш после кон боб яде ли :D, иначе кофти работа човек да е без кола когато му трябва и е в друг град

ако си прецизен (като мен) :oops: и сила не требе! Влиза си като 'у тях!
Иначе кола си намерих веднага, в София ми е второто вкъщи и приятели бол .. ма съединител нема :D

VW_FEN написа:и аз съм го аресал тоя двигател за по-нататъка, то пък ще се окаже, че няма части за него Ама как така на първа със сто? Екстремно ли си спирал нещо или просто да пробваш как се чупят просто

продължавай да го харесваш, защото съединителя в случая е малката беля .. можеше да му заваря скоростната кутия или да ударя клапани! Така, че това е най-малкия проблем от трите развръзки в такъв случай! Макар и за кратко видях стрелката на оборотомера как мноо бързо отиде в червеното.

Иначе причината беше летящ старт с Evo 8, което по някаква странна причина не върви изобщо. Едвам ме дръпна на втора, а би трябвало да ме забрави. За съжаление не видяхме развръзката с колко ще ме бие.

Вчера се прибирам и некви състезатели с некви умрели Вектри, Астри .. и такива нагло ми се залепят за бронята, мигат ми да се дръпна като изпреварвам, гледат ме гадно и надменно, облегнали се некви на седалките, играчи ... аз с едно Пеженце 106 1.4 направо ми се ревеше, такива къде минавам с 200 покрай тях обикновено. Ама нека ми .. сам съм си виновен! Пак, че имам добри приятели, та вместо на климатиче със 140км/ч, можеше да се прибирам с автобус със 70км/ч. Така или иначе нямаше трафик и се прибрах за 2ч.45мин. :D Жена ми каза, че и колело да ми дадяли пак съм щял да изпреварвам.

Болен съм приятели мой .. болен! Не е истина колко ми е мъчно за колицата ми! :cry:

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Сря 10 май 2006 8:37

Sir T написа: Така или иначе нямаше трафик и се прибрах за 2ч.45мин. :D

Горкото Пежо :?

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 10 май 2006 9:27

Sir .... случва се..... и аз ударих първа вместо трета преди три години ама остана без последствия понеже карах с 60 км... А голфарата ще се оправи все пак ...... Няма да се плашиш

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 10 май 2006 11:16

кофти, но можеше и по-зле...300 лв разлика е много хубаво...отивам да живея в Русе, и без това ми харесва :wink:

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Сря 10 май 2006 12:04

Pichagа написа:кофти, но можеше и по-зле...300 лв разлика е много хубаво...отивам да живея в Русе, и без това ми харесва :wink:

Идвай, тука е спокойно, всичко е на 5 минути път и може да си оставяш колата отворена с ключовете на таблото и като се върнеш пак ще си е така :D А и който не е ходил на Митака все едно не е бил в Русе :lol:

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 10 май 2006 16:14

Sir Т връзкар си тииииииии мене за една пиклива тръба от 95 лева ме карат да чакам 5 работни дни ... а ти само 4 .......... ши рива.....

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 10 май 2006 16:15

Tyan написа:Има има защита ама като намериш чалъма става ..... :)
колкото до частите ..... по редките и тия дето не се купуват не ги зареждат ... аз си търся една тръба дето струва пикливи 48 лева и не мога да си намеря .......

нали беше 48 :wink: :wink: :wink:

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Чет 11 май 2006 21:06

Вече съм отново щастлив! Слънцето изгря отново на моята улица!

Вторник ми сервираха, че няма съединител и притскател в София, намерих в Русе, вечерта бях в Русе, сряда след кратко уточняване по телефона дали са еднакви тръгнах към София да го нося, днес, четвъртък на обяд колата ми беше готова и преди два часа се прибрах в Русе! :drive

Искам да благодаря на всички, които ми писаха лични съобщения и бяха съпричастни в тази тема с мъката ми ..

Не ми се смейте, но признавам си, на ботевградско като тръгнах за Русе се извинявах на колата си, че и причиних това :kissy:

Дузина приятели ме обявиха за луд, че бих път и харчих пари за бензин само и само да си оправя колата, но ми се късаше сърцето. Знам, че можеше да ползвам куриер или да го пратят по автобус, но исках да знам, че правя нещо по върпоса .. чакането ме убива!

След като карах два дни Pug 106 1.4, днес подадох плахо газ на 3та от 2500 оборота и ми се стори, че съм седнал във WRC. :roll:

Пътувайки на връщане една Астричка се залепи нервно зад мен ... усмихнах се доволно .. смъкнах един градус надолу на климатроника .. изчаках го да ме изпревари от 140км/ч .. почаках да се отадалечи .. смъкнах на 4та ... и минах покрай него с 200км/ч :bleh1 ... после отново върнах газта .. доволен помилвах таблото на Голфи!

пс. Мое ли да съм толкова изперкал а? :woooow:

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Чет 11 май 2006 21:09

Може може.. заради колата е позволено :kef:

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Чет 11 май 2006 21:09

Pichagа написа:кофти, но можеше и по-зле...300 лв разлика е много хубаво...отивам да живея в Русе, и без това ми харесва :wink:

добре си ни дошъл! Имам 10тина приятели, къде искат и те да се местят след като са ми били на гости.

NovobranecGT написа:А и който не е ходил на Митака все едно не е бил в Русе

:?:

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Чет 11 май 2006 21:59

Sir T написа:

Металска кръчма до американското пазарче :D
П.П. Не само на теб ти се къса сърцето като не е добре колицата, и аз съм дотолкова ненормален :oops: Винаги е добър слушател и другар :D А тая разлика от 300лв в цената предполагам е в полза на Русе(в Русе е по-скъпо)

Потребителски аватар
bobcho
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: AFN 1997

Мнениеот bobcho » Чет 11 май 2006 22:03

Споко не си единствен.И при мен стане ли нещо с колата, докато не я оправим съм като болен.

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Чет 11 май 2006 22:16

NovobranecGT написа:
Sir T написа:

Металска кръчма до американското пазарче :D
П.П. Не само на теб ти се къса сърцето като не е добре колицата, и аз съм дотолкова ненормален :oops: Винаги е добър слушател и другар :D А тая разлика от 300лв в цената предполагам е в полза на Русе(в Русе е по-скъпо)

сещам се за коя говориш, но не съм я посещавал .. честно казано и не смятам :oops:

Удивителното е, че 300лв по-тънка беше цената в Русе, а още по-удивителното за мен е, че имаше комплекта в наличност, за разликата от София?!
515лв - аксиален лагер, съединител и притискател vs. 800+ лв. в Porsche BG (не че ако го имаха налично нямаше да го купя, за да ми оправят колата веднага). В случая колкото и грубо да звучи парите нямаха значение - толкова виновен се чувствах и толкова тъжно ми беше!

bobcho написа:Споко не си единствен.И при мен стане ли нещо с колата, докато не я оправим съм като болен.

Нали? И аз ..... :roll:

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Чет 11 май 2006 22:19

па аз си мислех, че жената с право ми се кара и сърди..
ееехххх..... нормаленннн сссъъъъммммм

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”