объркал е 3-та и 1-ва
случва се...
комплек съединител и притискател ..
- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
niikoo_1 написа:Double Clutch малко сила и ще видиш после кон боб яде ли, иначе кофти работа човек да е без кола когато му трябва и е в друг град
ако си прецизен (като мен)

Иначе кола си намерих веднага, в София ми е второто вкъщи и приятели бол .. ма съединител нема

VW_FEN написа:и аз съм го аресал тоя двигател за по-нататъка, то пък ще се окаже, че няма части за него Ама как така на първа със сто? Екстремно ли си спирал нещо или просто да пробваш как се чупят просто
продължавай да го харесваш, защото съединителя в случая е малката беля .. можеше да му заваря скоростната кутия или да ударя клапани! Така, че това е най-малкия проблем от трите развръзки в такъв случай! Макар и за кратко видях стрелката на оборотомера как мноо бързо отиде в червеното.
Иначе причината беше летящ старт с Evo 8, което по някаква странна причина не върви изобщо. Едвам ме дръпна на втора, а би трябвало да ме забрави. За съжаление не видяхме развръзката с колко ще ме бие.
Вчера се прибирам и некви състезатели с некви умрели Вектри, Астри .. и такива нагло ми се залепят за бронята, мигат ми да се дръпна като изпреварвам, гледат ме гадно и надменно, облегнали се некви на седалките, играчи ... аз с едно Пеженце 106 1.4 направо ми се ревеше, такива къде минавам с 200 покрай тях обикновено. Ама нека ми .. сам съм си виновен! Пак, че имам добри приятели, та вместо на климатиче със 140км/ч, можеше да се прибирам с автобус със 70км/ч. Така или иначе нямаше трафик и се прибрах за 2ч.45мин.

Болен съм приятели мой .. болен! Не е истина колко ми е мъчно за колицата ми!

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Pichagа написа:кофти, но можеше и по-зле...300 лв разлика е много хубаво...отивам да живея в Русе, и без това ми харесва
Идвай, тука е спокойно, всичко е на 5 минути път и може да си оставяш колата отворена с ключовете на таблото и като се върнеш пак ще си е така

- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Вече съм отново щастлив! Слънцето изгря отново на моята улица!
Вторник ми сервираха, че няма съединител и притскател в София, намерих в Русе, вечерта бях в Русе, сряда след кратко уточняване по телефона дали са еднакви тръгнах към София да го нося, днес, четвъртък на обяд колата ми беше готова и преди два часа се прибрах в Русе!
Искам да благодаря на всички, които ми писаха лични съобщения и бяха съпричастни в тази тема с мъката ми ..
Не ми се смейте, но признавам си, на ботевградско като тръгнах за Русе се извинявах на колата си, че и причиних това
Дузина приятели ме обявиха за луд, че бих път и харчих пари за бензин само и само да си оправя колата, но ми се късаше сърцето. Знам, че можеше да ползвам куриер или да го пратят по автобус, но исках да знам, че правя нещо по върпоса .. чакането ме убива!
След като карах два дни Pug 106 1.4, днес подадох плахо газ на 3та от 2500 оборота и ми се стори, че съм седнал във WRC.
Пътувайки на връщане една Астричка се залепи нервно зад мен ... усмихнах се доволно .. смъкнах един градус надолу на климатроника .. изчаках го да ме изпревари от 140км/ч .. почаках да се отадалечи .. смъкнах на 4та ... и минах покрай него с 200км/ч
... после отново върнах газта .. доволен помилвах таблото на Голфи!
пс. Мое ли да съм толкова изперкал а?
Вторник ми сервираха, че няма съединител и притскател в София, намерих в Русе, вечерта бях в Русе, сряда след кратко уточняване по телефона дали са еднакви тръгнах към София да го нося, днес, четвъртък на обяд колата ми беше готова и преди два часа се прибрах в Русе!

Искам да благодаря на всички, които ми писаха лични съобщения и бяха съпричастни в тази тема с мъката ми ..
Не ми се смейте, но признавам си, на ботевградско като тръгнах за Русе се извинявах на колата си, че и причиних това

Дузина приятели ме обявиха за луд, че бих път и харчих пари за бензин само и само да си оправя колата, но ми се късаше сърцето. Знам, че можеше да ползвам куриер или да го пратят по автобус, но исках да знам, че правя нещо по върпоса .. чакането ме убива!
След като карах два дни Pug 106 1.4, днес подадох плахо газ на 3та от 2500 оборота и ми се стори, че съм седнал във WRC.

Пътувайки на връщане една Астричка се залепи нервно зад мен ... усмихнах се доволно .. смъкнах един градус надолу на климатроника .. изчаках го да ме изпревари от 140км/ч .. почаках да се отадалечи .. смъкнах на 4та ... и минах покрай него с 200км/ч

пс. Мое ли да съм толкова изперкал а?

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Sir T написа:NovobranecGT написа:А и който не е ходил на Митака все едно не е бил в Русе
Металска кръчма до американското пазарче

П.П. Не само на теб ти се къса сърцето като не е добре колицата, и аз съм дотолкова ненормален

- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
NovobranecGT написа:Sir T написа:NovobranecGT написа:А и който не е ходил на Митака все едно не е бил в Русе
Металска кръчма до американското пазарче![]()
П.П. Не само на теб ти се къса сърцето като не е добре колицата, и аз съм дотолкова ненормаленВинаги е добър слушател и другар
А тая разлика от 300лв в цената предполагам е в полза на Русе(в Русе е по-скъпо)
сещам се за коя говориш, но не съм я посещавал .. честно казано и не смятам

Удивителното е, че 300лв по-тънка беше цената в Русе, а още по-удивителното за мен е, че имаше комплекта в наличност, за разликата от София?!
515лв - аксиален лагер, съединител и притискател vs. 800+ лв. в Porsche BG (не че ако го имаха налично нямаше да го купя, за да ми оправят колата веднага). В случая колкото и грубо да звучи парите нямаха значение - толкова виновен се чувствах и толкова тъжно ми беше!
bobcho написа:Споко не си единствен.И при мен стане ли нещо с колата, докато не я оправим съм като болен.
Нали? И аз .....

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”