Те тия нямат спиране бе.
Сега последните клЮки в пресата са за 22 процента ДДС,орязване на бЮджетни заплати с 10 процента и съкращаване на бЮджетите за работно облекло и хранителни или парични добавки за вреден труд.На всичко отгоре и заради чаканата вълна масови съкращения щели да вдигат броя на часовете по закон за извънреден труд.Уот дъ фак

,както казва един братски народ.
И подобни бисери за достатъчната наличност на 75 к.с.--ако ти отърва синтипяга и рикша си купи,та и двама колеги можеш да возиш до работа,щом 55 киловата двигателна мощност са ти много.
Бе вие у ред ли сте бе,утре и данък долни гащи ще сложат,тогава голи и нагъзени ли да тръгнем вече.
Питам аз,докога лицето с инициали Б.Б. ще използва думата криза и ще ни я мята като миризлива партенка за щяло и нещяло.Абе в Еуропата фалираха цели банки,пенсионни фондове и застрахователни компании,че не ги стегнаха така дребните хорица,ние с единствените на континента толкова процентно печеливши банки и застрахователни компании със сладка гарантирана годишна печелба,предвид удобните за тях закони и правила в българия,все повече данъци,такси,осигуровки,акцизи и налози ни слагат.
И гледам някой хорица се опитват да се направят на ощипани и да променят темата към спор и обиди,за да бъде заклЮчена.В тоя форум политиката била забранена за разискване,ама с криене на главата като щрауси в пясъка за наболели проблеми и геноцидни изблици на вече не толкова новото правителство,нещата няма да се скрият.Егати форума ако човек не може да дискутира свободно за собственото си оцеляване и проблеми,а се пишат инфантилни теми за 15-20 годишни кочини.Това ли са теми за хвалене в 21 век -Ура,купих си 18 годишен пасат на газ.какво се хващаме за някви си дреболии,нека видим цялостната стратегия на правителството досега.Тея главочи получиха мандата на 16 юли,айде клетва дадоха на 27,та за тези 260 дни /кога минаха и аз незнам/,колко от вас ще ми се похвалят,че са по-добре?????