1. Следващият път напиването след края на феста.
MK4 написа:Аз като собственик на Сеат бих отправил препоръка за разширяване на феста от VW фест на VAG фест. Според мен има потенциал, ще се съберат още повече коли и като мащаб събитието ще е по-голямо и ще трябва още една зала може би.
CoZmO написа:За критиките си мислех, че тези анкети, които попълвахме и участвахме с тях в томболата са за тази работа, но след томболата вече не бях много сигурен за предназначението им... Та като градивна критика:
ISRalien написа:...
Ти така си мислишПитай Елфиана кво ще прави в следващите 2 седмици
Има страшни бисери, да знаеш
![]()
Сериозно - анкетните карти са направени точно с тази цел - да се учим от грешките си и догодина да е още по-хубав автосалона. Просто трябва МНОГО време докато се обработят...
CoZmO написа:ISRalien написа:...
Ти така си мислишПитай Елфиана кво ще прави в следващите 2 седмици
Има страшни бисери, да знаеш
![]()
Сериозно - анкетните карти са направени точно с тази цел - да се учим от грешките си и догодина да е още по-хубав автосалона. Просто трябва МНОГО време докато се обработят...
Затова по-лесно ще е да се направи една електронна листовка (въпросник) и ще се обработят за отрицателно време... Ако никой не се наеме след седмица ще имам повечко свободно време и мога да напиша една... Или пък това да остане като идея за догодина, а сега Сашето да се поизмъчи...
А така си помислих, защото Добри на всички печеливши им връщаше анкетните карти, та реших че после останалите ще отидат за вторични...
ISRalien написа:Тук искам да благодаря на ВСИЧКИ, които се вдигнаха от другия край на България, всички участници, които показаха своите гордости, на гостите от Сърбия разбира се.
Дойдоха хора от Варна, Русе, Плевен, Пловдив, Монтана, БерковицаА само тях познавам и само за тях се сещам!
Споделете колеги, от къде дойдохте специално за автосалона?
ISRalien написа:Тук искам да благодаря на ВСИЧКИ, които се вдигнаха от другия край на България, всички участници, които показаха своите гордости, на гостите от Сърбия разбира се.
Дойдоха хора от Варна, Русе, Плевен, Пловдив, Монтана, БерковицаА само тях познавам и само за тях се сещам!
Ikov_VR написа:ISRalien написа:Тук искам да благодаря на ВСИЧКИ, които се вдигнаха от другия край на България, всички участници, които показаха своите гордости, на гостите от Сърбия разбира се.
Да бе мен така и не ме позна а сме се виждали![]()
По темата:Хареса ми липсваше ми само някоя 3-ка кабрио да видя но уви за догодина може и да стегна моята. Иначе тези Льольовци на паркинга ме издразниха супер много.При над 20 свободни пакро места те ми казват че няма свободни. Иначе като цяло беше супер
ISRalien написа:...
Аз бях един от всички на входа, съжалявам ако не съм познал някой колега, или ако съм допуснал някоя грешка, просто станах разногледА днес пък изтрезнявах от вчерашния запой по случай автосалона и бях малко неадекватен (2 часа сън за тия 2 дни)...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта