Отзиви за VW феста

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
arni 74
Автомобил: Audi S3
Двигател: 1.8T

Re: Отзиви за VW феста

Мнениеот arni 74 » Пон 29 мар 2010 0:04

И аз искам да изкажа благодарности към организаторите на това събитие :applause: , събрало толкова много фенове на марката,както и на всички които показаха своите автомобили вчера и днес,всяка кола бе сама по себе си уникална, напълниха ми се очите от видяното тези два дни :bowdown

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Пон 29 мар 2010 0:05

1. Следващият път напиването след края на феста.

Имаше,имаше... :drunk

И да знаеш Сърбите не пият... mhihi

Няма да е лошо и потребители от форума да предлагат коли за Феста,не само членове на клуба...( като идея ).

За Пасат Б5 с добър тунинг се сещам за този на Slance. :deal

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Пон 29 мар 2010 0:40

:bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown
Това е моя коментар!

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 29 мар 2010 10:35

MK4 написа:Аз като собственик на Сеат бих отправил препоръка за разширяване на феста от VW фест на VAG фест. Според мен има потенциал, ще се съберат още повече коли и като мащаб събитието ще е по-голямо и ще трябва още една зала може би.

Според мен това е добра идея, например догодина ние + алуди - ние в едната зала, те в другата, да видим коя марка има повече фенове mhihi И кой клуб е по-организиран mhihi
CoZmO написа:За критиките си мислех, че тези анкети, които попълвахме и участвахме с тях в томболата са за тази работа, но след томболата вече не бях много сигурен за предназначението им... Та като градивна критика:

Ти така си мислиш mhihi Питай Елфиана кво ще прави в следващите 2 седмици mhihi Има страшни бисери, да знаеш mhihi
Сериозно - анкетните карти са направени точно с тази цел - да се учим от грешките си и догодина да е още по-хубав автосалона. Просто трябва МНОГО време докато се обработят...

Потребителски аватар
CoZmO
Автомобил: Passat Golf Scirocco Allroad A6C4
Двигател: PG EX EG BAU CAS AEL
Контакти:

Мнениеот CoZmO » Пон 29 мар 2010 11:02

ISRalien написа:...
Ти така си мислиш mhihi Питай Елфиана кво ще прави в следващите 2 седмици mhihi Има страшни бисери, да знаеш mhihi
Сериозно - анкетните карти са направени точно с тази цел - да се учим от грешките си и догодина да е още по-хубав автосалона. Просто трябва МНОГО време докато се обработят...

Затова по-лесно ще е да се направи една електронна листовка (въпросник) и ще се обработят за отрицателно време... Ако никой не се наеме след седмица ще имам повечко свободно време и мога да напиша една... Или пък това да остане като идея за догодина, а сега Сашето да се поизмъчи... :D

А така си помислих, защото Добри на всички печеливши им връщаше анкетните карти, та реших че после останалите ще отидат за вторични... :D

Потребителски аватар
Ivailo
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 29 мар 2010 11:20

CoZmO написа:

Затова по-лесно ще е да се направи една електронна листовка (въпросник) и ще се обработят за отрицателно време... Ако никой не се наеме след седмица ще имам повечко свободно време и мога да напиша една... Или пък това да остане като идея за догодина, а сега Сашето да се поизмъчи... :D

А така си помислих, защото Добри на всички печеливши им връщаше анкетните карти, та реших че после останалите ще отидат за вторични... :D

Аз до последно не знаех, че ще има такива анкети, на входа ми ги връчиха да ги раздавам и тогава разбрах mhihi Иначе както се сещаш, за един програмист това ще е първото нещо, което ще предложи mhihi За догодина ще сме подготвени с това :да:

Потребителски аватар
Ivailo
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 29 мар 2010 12:08

Тук искам да благодаря на ВСИЧКИ, които се вдигнаха от другия край на България, всички участници, които показаха своите гордости, на гостите от Сърбия разбира се.
Дойдоха хора от Варна, Русе, Плевен, Пловдив, Монтана, Берковица :bowdown А само тях познавам и само за тях се сещам!

Споделете колеги, от къде дойдохте специално за автосалона?

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пон 29 мар 2010 13:11

Много добър фест :bowdown :bowdown :bowdown Браво на организаторите и на всички участници :kef: Яд ме е, че не дойдох, но догодина обезателно 8) Добъре или не чак толкова организиран няма значение, важното е че го има :да: Още веднъж едно голямо БРАВО :kef: :kef: :kef:

Потребителски аватар
fronte
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fronte » Пон 29 мар 2010 13:14

ISRalien написа:Тук искам да благодаря на ВСИЧКИ, които се вдигнаха от другия край на България, всички участници, които показаха своите гордости, на гостите от Сърбия разбира се.
Дойдоха хора от Варна, Русе, Плевен, Пловдив, Монтана, Берковица :bowdown А само тях познавам и само за тях се сещам!

Аз се дигнах чак от Перник mhihi и много беше яко догодина дано има повече коли :да:

golfmk1
Low rider
Автомобил: OLD
Двигател: OTO

Мнениеот golfmk1 » Пон 29 мар 2010 13:26

аз лично от стара загора :wink:

Потребителски аватар
Ikov_VR
Автомобил: Vw Passat b5.5
Двигател: AVF
Контакти:

Мнениеот Ikov_VR » Пон 29 мар 2010 13:48

ISRalien написа:Тук искам да благодаря на ВСИЧКИ, които се вдигнаха от другия край на България, всички участници, които показаха своите гордости, на гостите от Сърбия разбира се.

Да бе мен така и не ме позна а сме се виждали :D

По темата:Хареса ми липсваше ми само някоя 3-ка кабрио да видя но уви за догодина може и да стегна моята :D . Иначе тези Льольовци на паркинга ме издразниха супер много.При над 20 свободни пакро места те ми казват че няма свободни. Иначе като цяло беше супер :обичам ви

Потребителски аватар
focke-wulf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот focke-wulf » Пон 29 мар 2010 14:30

Евала на организаторите! :beer
Въпреки, че бях за кратко време (пуста работа в събота и неделя) се изкефих максимално. :bowdown

П.С. И голфа ми вече е със стикер... :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Ivailo
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 29 мар 2010 14:36

Ikov_VR написа:

Да бе мен така и не ме позна а сме се виждали :D

По темата:Хареса ми липсваше ми само някоя 3-ка кабрио да видя но уви за догодина може и да стегна моята :D . Иначе тези Льольовци на паркинга ме издразниха супер много.При над 20 свободни пакро места те ми казват че няма свободни. Иначе като цяло беше супер :обичам ви

Аз бях един от всички на входа, съжалявам ако не съм познал някой колега, или ако съм допуснал някоя грешка, просто станах разноглед :oops: А днес пък изтрезнявах от вчерашния запой по случай автосалона и бях малко неадекватен (2 часа сън за тия 2 дни)...

Гаранция се е получило така, ама... Сори :oops:

Потребителски аватар
Ikov_VR
Автомобил: Vw Passat b5.5
Двигател: AVF
Контакти:

Мнениеот Ikov_VR » Пон 29 мар 2010 14:52

Няма проблем :)

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Пон 29 мар 2010 15:48

Беше страхотно!
:bowdown за всички взели участие в подготовката и реализацията на Fest-а :bowdown

Върни се в “Организационен”