16.03.10 - Пускам тема че купувам моторче за парното на голф 2, същия ден въпросният потребител ми отговаря че ще ми го даде за 20 лв, но че трябва с Еконт, 'щото човека от Добрич. Цената ме устройваше и аз му казах че може да го пуска по еконт за моя сметка. Не получих повече лс.
17,18,19,20,21 март чаках или той да ми се обади дали го е пуснал или да получа известие от еконт за евентуална пратка. Нищо нямаше. Звънях му около 10 пъти и или не ми вдигаше или ми затваряше. Аз се ядосах и реших да си търся моторче от друг човек - Cosworth_16v се оказа много точен, прати ми го същият ден. Взех си аз моторчето, монтирах си го и на следващият ден ми звъни gazi2006 и ми каза :
"- Айде бе, кво става, тва моторче ще мухляса там, от вчера седи няма кой да го вземе"
На въпросите ми защо не ми е писал лс че ще ми го пусне и защо не си вдигна телефона поне веднъж от тези 10 пъти не получих отговор. Изкара мен виновен и едва ли не ми се разсърди че хем не съм му зел моторчето, хем и 5те лева за еконт съм го набутал. Стана ми гузно за човека и понеже прощавам и не обичам да се заяждам с хората на следващият ден отидох в еконт за да взема и неговото моторче, но се оказа че се бяхме разбрали за 20 лв наложен платеж + разходите по транспорта за моя сметка, а той беше сложил 35 лв наложен платеж + разходите за моя сметка. Аз отказах да го получа.
Кулминацията се случи днес, тъй като точно преди да седна да пиша това ми се обади 10тия човек за деня от Добрич , който търси Георги (аз) на моя телефон във връзка с обявата във вестника за двустайният апартамент който съм бил искал да купя отново в Добрич

Просто исках да предупредя четящите това или да избягват да търгуват с въпросният защото е некоректен във всяко едно отношение и най-вече за да не ги търсят някой ден във връзка с някоя обява във вестника в Добрич