Потребител gazi2006 върти кофти номера или АЗ !

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
ogata
Автомобил:
Двигател:

Потребител gazi2006 върти кофти номера или АЗ !

Мнениеот ogata » Вто 30 мар 2010 19:18

Колеги понеже такива хора мисля че не трябва да бъдат част от нас, за това искам да споделя какво ми се случи със въпросният потребител.

16.03.10 - Пускам тема че купувам моторче за парното на голф 2, същия ден въпросният потребител ми отговаря че ще ми го даде за 20 лв, но че трябва с Еконт, 'щото човека от Добрич. Цената ме устройваше и аз му казах че може да го пуска по еконт за моя сметка. Не получих повече лс.

17,18,19,20,21 март чаках или той да ми се обади дали го е пуснал или да получа известие от еконт за евентуална пратка. Нищо нямаше. Звънях му около 10 пъти и или не ми вдигаше или ми затваряше. Аз се ядосах и реших да си търся моторче от друг човек - Cosworth_16v се оказа много точен, прати ми го същият ден. Взех си аз моторчето, монтирах си го и на следващият ден ми звъни gazi2006 и ми каза :

"- Айде бе, кво става, тва моторче ще мухляса там, от вчера седи няма кой да го вземе"

На въпросите ми защо не ми е писал лс че ще ми го пусне и защо не си вдигна телефона поне веднъж от тези 10 пъти не получих отговор. Изкара мен виновен и едва ли не ми се разсърди че хем не съм му зел моторчето, хем и 5те лева за еконт съм го набутал. Стана ми гузно за човека и понеже прощавам и не обичам да се заяждам с хората на следващият ден отидох в еконт за да взема и неговото моторче, но се оказа че се бяхме разбрали за 20 лв наложен платеж + разходите по транспорта за моя сметка, а той беше сложил 35 лв наложен платеж + разходите за моя сметка. Аз отказах да го получа.

Кулминацията се случи днес, тъй като точно преди да седна да пиша това ми се обади 10тия човек за деня от Добрич , който търси Георги (аз) на моя телефон във връзка с обявата във вестника за двустайният апартамент който съм бил искал да купя отново в Добрич :screwy :screwy :screwy .Явно е искал да ми направи мръсно, но .. да е жив и здрав и Господ да му прощава тея деяния.

Просто исках да предупредя четящите това или да избягват да търгуват с въпросният защото е некоректен във всяко едно отношение и най-вече за да не ги търсят някой ден във връзка с някоя обява във вестника в Добрич mhihi

lion_heart002
Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE

Re: Потребител gazi2006 върти кофти номера !

Мнениеот lion_heart002 » Вто 30 мар 2010 19:22

Егати и мизерията... Живи и здрави да сме колега!Поне не си се набутал с пари! :drunk

Потребителски аватар
ABSOLUT
Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
Контакти:

Мнениеот ABSOLUT » Вто 30 мар 2010 19:28

Леко кофти случка, но важното е че не си платил нещо по-скъпо, което пък даже да не отговаря на описанието (както се е случвало с други колеги).
Сега чакаме и колегата Гази2006 да опровергае или замълчи тука в темата.

Потребителски аватар
ogata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ogata » Вто 30 мар 2010 19:31

Понеже мисля че в такова общество като нашето, трябва най-вече да има солидарност и коректни отношения, току-що на gazi2006 му пуснах лс с линк към темата.Освен това видях че той самият има тема в която си продава голфа на части и в нея сложих една препратка към тази тема

Не желая нито обяснение от негова страна, нито извинение, аз вече съм му простил, но просто бих желал да си вземе поука че с такива селски изпълнения нито приятели, нито пари се печелят.

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Вто 30 мар 2010 20:01

Не ти е вдигал,защото е мислил,че си взел моторчето и си дал 35 кинта ама сам се е набутал. mhihi

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Вто 30 мар 2010 20:23

kaiser666 написа:Не ти е вдигал,защото е мислил,че си взел моторчето и си дал 35 кинта ама сам се е набутал. mhihi

Взе ми думите от устата :lol:
Абсолютно сам се е наиграл :twisted:

Потребителски аватар
petko5
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: ААМ

Мнениеот petko5 » Вто 30 мар 2010 21:37

Като гледам мненията на gazi2006....май се храни от форума :!:
Защо не го оцветите в синьо ?

Потребителски аватар
Night_elf
Рошаво мазало
Автомобил: Vw Golf V
Двигател: 1.9 TDI BKC

Мнениеот Night_elf » Вто 30 мар 2010 23:16

Хора, зачетете се в благодарствените теми... и там сме сила.
Срамота е големи хора да правите детски изпълнения.
Доста грозна постъпка от страна на колегата ...
Колкото до автора на темата : Свиркай си, носи си новите дрехи ... :да:

gazi2006
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gazi2006 » Сря 31 мар 2010 9:55

Здрасти на всички.Не съм попадал в подобна ситуация и не знам как да реагирам,за това ще съм максимално изчерпателен,като гледам да не ви дасаждам.С въпросния колега георги се чухме по скайп и се разбрахме да му пратя моторче за парно от Голф-2.На другия ден отидох до еконт и му пуснах моторчето ,като платих транспорта за да може колегата да се побере в бюджета си.Криза е-влязох му в положението за което съжалявам.На четвъртия ден му звъннах за да го попитам защо още не е взета пратката/стават и грешки при транспорт-знам ли/,а отговора на колегата беше че си е намерил и моето вече не му трябва/това не мога да го докажа защото не съм записал разговора/.Но си пазя наложения от Еконт ,който платих два пъти-благодарение на колегата.Там се вижда колко е наложения и кой го е платил.Всички знаем ,че на другия ден получателя получава SMS ,който го оведомява ,че има пратка за получаване.За какви 10 пъти говори колегата че ме е търсил-нека пусне разпечатка от телефона си ако му стиска-ако въобще ми знае номера де.И от къде ги измисли тези 35 лв не ми е ясно,но това той да си го доказва.Жалко ,че във форума има такива хора.Момчетата създали форума изришно са подчертали че трябва да прочетеш условията,да се съгласиш и тогава да се регистрираш.А и там не пише"лъжи колегите","бъди нагъл"и т.н.Както и да е-прилагам стоковата от Еконт,нека всеки сам си прави извода.Нямам време за подобни глупости.Колегата е прав,че трябва да обръщаме повече внимание на добрите неща,ама май само двамчата мислим така.

А на колегите които са взели отношение по темата-не пускайте мнение без да сте чули другата страна,защото ние българите знаем как да оплюем някой ,ако искаме.И кой ще е оцветен в синьо,зелено и т.н. има кой да решава.Заради такива като колегата ogata съм си напълнил темата с"продадох това","продадох онова",за да се види че всичко е наред при мен-и никой не се е оплакал от мен.

А ти колега ogata си си много сладкодумен ,но срам за форум в който хората си помагат,кой с каквото може,но най вече да намериш колеги с които да споделяш проблеми с колите,информация и много други неща ,които теб явно не те вълнуват.

Наистина сме големи хора ,а това вече и децата не го правят.Поздрави на всички.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Сря 31 мар 2010 10:01

мисля че автора на темата заслужава син цвят :banghead:

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Сря 31 мар 2010 10:05

Аз тука виждам
транспорт за сметка на ПОДАТЕЛЯ
и наложен платеж за 20 лв.
Някой друг да вижда нещо?
За мен гази2006 е изряден!

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Сря 31 мар 2010 10:08

Греда и автогол за автора на темата..

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Сря 31 мар 2010 10:10

Трябва да се провери по номера, защото имам тука поне 5 празни бланки готови за попълване, при всички положения тепърва ще се види кой крив , кой прав!

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Сря 31 мар 2010 10:12

И според мин всичко с пратката е ОК. Този, който е прецакан е подателя. 0-1 за падателя. Да видим сега защита на ogata.

L&R: Товарителницата е попълнена в офис на ЕКОНТ, не на ръка.

Потребителски аватар
titi7707
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABS 1993

Re: Потребител gazi2006 върти кофти номера или АЗ !

Мнениеот titi7707 » Сря 31 мар 2010 10:19

а според мен тука има нещо гнило в цялата работа!невярвам някой да пуска тема и да плюе по колега при положение че самият той не прав!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”