Разглобих, почистих , обезмаслих, сложих новата гарнитура, стегнах болтовете. На Сутринта викам, дай да ги постегна още, сигурно са поолегнали, да не прокапе... С първото стягане ... скъсах болта.... ГЛУПАК!!!За какво ми трябваше да пипам. !
След звънене в Сакар ауто , в Порше изток, във Нелас ауто партс и къде ли още не , се оказа че тия три болта ги няма никъде!!!!! Стрували по 7 лева, с доставка 20 дена.... Подяволите това е БОЛТ. Какво имат ако не болтове ?

Работата ми е такава , че стругаро-фрезисти идват всеки ден, и си ги поръчах при мой клиент, от неръждавейка! Ще ги имам утре вечер.
През това време брат ми с колата изтърча до моргите , и си имам оригиналдъ болт....
Та купувах екстрактори , та леви бургии.... Накрая парченцето излезе почти само ...
Монтирах всичко , болтовете се стягат доката петичката опре в главата, спре ли да се стяга леко болта не напъваш повече!! И всичко е ок!
СЛед 5 километра , погледнах, Имаше леко масълце по ръбчето на гарнитурата. Леко се притесних, но не го пипнах, след час проверих, само се беше прибрало.
Дали ще се закисне и няма да таи , или има някакъв проблем ? Как мислите ?