влиза вода в купето
-
venciorion74
- Автомобил:
- Двигател:
влиза вода в купето
имам vw поло 96г и по време на дъжд се пълни с вода зад шьофьорското място.моля дайте ми савет какво да направя за да престане да влиза вода.нямам никаква представа от каде се наводнява
- eras3r
- Автомобил: Citroen C5 2014г
- Двигател: 2 0hdi 163hp
- Контакти:
Re: влиза вода в купето
Иди на канал и я погледни отдолу. Може да си роднина на Флинстоун (не дай си боже
) и да не знаеш.
) и да не знаеш.- apa6o
- Автомобил: Skoda Octavia 1Z
- Двигател: BKD
Или си погледни тапите по пода на купето, но земи първо да ползваш търсачката 
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
Имаш ли "джам на тавана"
ако да виж си каналите дето са в 2 та края на шибидупката ако се запушат с кал почва да връща водата в купето.... мега гаднооо 
ако да виж си каналите дето са в 2 та края на шибидупката ако се запушат с кал почва да връща водата в купето.... мега гаднооо 
-
rosen1212
- Автомобил:
- Двигател:
под предния капак - махаш черните капаци на въздуховодите преди вентилатора за купето в двата края при калниците има отвори за източване на водата пробвай с пръст или клечка да ги намериш - ако случайно още има вода ще видиш как ще изтече в пространството зад предната гума
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
rosen1212 написа:под предния капак - махаш черните капаци на въздуховодите преди вентилатора за купето в двата края при калниците има отвори за източване на водата пробвай с пръст или клечка да ги намериш - ако случайно още има вода ще видиш как ще изтече в пространството зад предната гума
Колата е като жената,налага се понякога да и вдигнеш полата[колата]да разгледаш за проблеми,да смажеш ако се налага и когато се наложи да и бръкнеш с каквото имаш,на някои места

-
venciorion74
- Автомобил:
- Двигател:
ходих на канал да я погледна но не видях да е изгнила .няма и грам ръжда
Ако има люк, само от него ще е. При мен беше същата работа, точно зад задната седалка подгизваше. В началото решавах проблема с един удължител и духалка в колата. После се ядосах сралих седалките и цялото мокетче на пода...(поне си го изпрах) И на края ме светнаха, че може да е от люка. При мен маркучетата за изтичащата се вода с времето се бяха свили и скъсили. Съответно бяха излязли от дупката над горната панта на предната врата(от където принципно се изтича водата) и всичката вода се изливаше в купето, точно до таблото с бушоните!
Съответно ги подмених с достатъчно дълги и всичко се оправи. 
Съответно ги подмених с достатъчно дълги и всичко се оправи. 
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”