На мен пък нещо не ми е ясно , каква разпечатка ще му дадът, като отсреща не е отговаряно и реално разговор НЯМА !!!
Що се отнася до грешките, мен ме познават в Плевенският ЕКОНТ, и въпреки това веднъж ми дадоха чужда пратка ( Драгомир Иванов , вместо Добромир Иванов). Та аз си взех пратката и кат я отворих в колата и

. После обаче се разбра всичко. Що се отнася до СМС-а , случвало се е и да не получа. След всичко изчетено до тук, колегата който е изпратил пратката , съвсем коректно е изпълнил всичко, за което са се оговорили предварително ( чак и транспорта му е платил

) Другият колега да бъде така добър, да преведе 10 кинта по сметка !!!!
ПП: Такааа, като чукнах телефона в гуглето, се оказа, че има две пуснати обяви , че момчето предлага втори етаж под наем за 60лв. ( в два различни сайта. Предполагам обявата е истинска). В единият от тези сайтове обаче, фигурира и въпросната обява за закупуване на апартамент. Вероятността, някой прочел обявата за наема да си е напрвил "шега", е доста по-голяма от това, въпросният колега от форума, да си "отмъсти" точно в сайта, в който ти си пуснал обявата за неаем . Не мислиш ли ?
Май малко прибързано си обвинил според мен !