Потребител gazi2006 върти кофти номера или АЗ !

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Потребител gazi2006 върти кофти номера или АЗ !

Мнениеот scuba » Сря 31 мар 2010 19:28

enigma79 написа:..и да приемем че gazi2006 не е виновен,за какво му е на колегата да пуска тази тема,като е виновен,значи има нещо друго,но какво...

Получателя (забравих му ника) си го е поръчал, нямал е пари да го плати, отказал го е и сега се чуди как да си избърше гъза. И според мен гази2006 няма никава вина - що не му бил пратил СМС.. ми за кво да му праща бе? Не стига че му плаща пътя, ами да му праща и СМС. Свирка дали не иска да му направи а?
Има и друго...там.. Бургас, па Пловдив...

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Сря 31 мар 2010 19:29

enigma79 написа:И аз съм минал през този път,2 пъти,но тука сега се установява,кой е прав и кой е крив,обаче и от двете страни,за момента ни вопъл ни стон,тука аз не защитавам никой,дори и да приемем че gazi2006 не е виновен,за какво му е на колегата да пуска тази тема,като е виновен,значи има нещо друго,но какво,както се казваше в един филм,истината е там някаде mhihi

по горе съм дал мнение ,какво мисля че се случва.

виновен , и да не го оплюят , решил първи да плюе.

gazi2006
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gazi2006 » Сря 31 мар 2010 19:55

Леле малеее.Какво сте направили с темата на колегата бе пичове.Не знам дали прилича на Листопад ,ама навремето даваха един американски филм за едни модни агенции-накаква красота беше мисля.С тия четири страници за два дни...А по темата,нека колегата оgata отиде до еконт да види дали не са му дали грешно име и пратка/макар,че се съмнявам/ както казва колегата на по предната страница-всичко става.Но за десетте обаждания гарантирам че ги няма-нали съм пуснал обява-как няма да вдигна.Да не говорим,че телефона ми за осем години съм го изключил един път-да му сменя батерията.Но да изчакаме 15 число-колегата ogata каза, че ще пусне разпечатка.Само номера му да не е фирмен,че тогава не виждам как ще си вземе разпечатката.Но факта си е факт-моторчето ще си го ползвам за вентилатор май.Пък и защо да не го подаря на някой-достатъчно пари ми глътна.Майната му.Ние да сме живи и здрави . :beer

Потребителски аватар
Dobromirski
Автомобил: Seat Leon
Двигател: ARL 150+ hp
Контакти:

Мнениеот Dobromirski » Сря 31 мар 2010 20:37

На мен пък нещо не ми е ясно , каква разпечатка ще му дадът, като отсреща не е отговаряно и реално разговор НЯМА !!!
Що се отнася до грешките, мен ме познават в Плевенският ЕКОНТ, и въпреки това веднъж ми дадоха чужда пратка ( Драгомир Иванов , вместо Добромир Иванов). Та аз си взех пратката и кат я отворих в колата и :shock . После обаче се разбра всичко. Що се отнася до СМС-а , случвало се е и да не получа. След всичко изчетено до тук, колегата който е изпратил пратката , съвсем коректно е изпълнил всичко, за което са се оговорили предварително ( чак и транспорта му е платил :bowdown ) Другият колега да бъде така добър, да преведе 10 кинта по сметка !!!!
ПП: Такааа, като чукнах телефона в гуглето, се оказа, че има две пуснати обяви , че момчето предлага втори етаж под наем за 60лв. ( в два различни сайта. Предполагам обявата е истинска). В единият от тези сайтове обаче, фигурира и въпросната обява за закупуване на апартамент. Вероятността, някой прочел обявата за наема да си е напрвил "шега", е доста по-голяма от това, въпросният колега от форума, да си "отмъсти" точно в сайта, в който ти си пуснал обявата за неаем . Не мислиш ли ?
Май малко прибързано си обвинил според мен !

smolki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smolki » Сря 31 мар 2010 20:58

Аз работя в Еконт и мога да гарантирам, че колегата Гази казва истината. Куриерската услуга е платена от подателя(Гази2006), а наложеният платеж е 20лв.

Потребителски аватар
MaRtiNsKi
Автомобил: GOLF V
Двигател: TDI

Мнениеот MaRtiNsKi » Сря 31 мар 2010 21:09

A сега! :063:

Потребителски аватар
batetony67
Автомобил: VW Beetle
Двигател: CU 1980
Контакти:

Мнениеот batetony67 » Сря 31 мар 2010 21:15

Аз работя много често с Еконт и повече от често се случва да не пуснат SMS.

stanev11
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanev11 » Сря 31 мар 2010 21:26

на мен ми се случвало да объркат населеното място,вместо в Поморие,бяха пратили пратката в Бургас.Мотаха я една седмица,но накрая получателя си я взе.
За есемесите не всеки път пращат от еконт.
Предлагам,модераторите да заключат темата,изчерпа се. :D

Потребителски аватар
MaRtiNsKi
Автомобил: GOLF V
Двигател: TDI

Мнениеот MaRtiNsKi » Сря 31 мар 2010 21:29

Работя доста често с еконт и никакви проблеми не съм имал :) Винаги всичко си пристига както си трябва и винаги са ми пращали СМС-и ;)

п.п Вчера имах пратка,която дойде в Благоевград получих си СМС-а отидох и си я взех :да:

lion_heart002
Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE

Мнениеот lion_heart002 » Сря 31 мар 2010 21:39

Аз пък колеги да ви кажа,че съм работил в еконт и смс-и не винаги пристигат!Зависи дали са си платили еконт сметката към дадения оператор!

Потребителски аватар
petko5
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: ААМ

Мнениеот petko5 » Сря 31 мар 2010 22:13

Мисля че има голямо недоразумение м/у двамата :wink:
Единия неразбрал, другия недоразбрал... и се получава "манджа с грозде"......

В магазина имам около 30бр бланки на Еконт и във всеки един момент мога да ги попълня, сканирам и да ги пусна в интернет.....!
С Еконт работя от близо 10год и до сега нямам издънка..........

Според мен gazi2006 е трябвало да се обади веднага, след като е пуснал пратката......защото е в негов интерес да си получи парите/стига да нямат друга уговорка/!

Колега ogata, след като имаш интерес, защо не звънна на Еконт на следващия ден...?

п.с.
Съжалявам за това мнение:
petko5 написа:Като гледам мненията на [b]gazi2006....май се храни от форума :!:
Защо не го оцветите в синьо ?

и си връщам думите назад....

Май и двамата сте за.......... :screwy

Потребителски аватар
disela
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот disela » Чет 01 апр 2010 0:07

Колега, защо пишеш без да си прочел

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Чет 01 апр 2010 0:11

Хмм тука ми намирсва на скандал,тип бг виртуален въргал,айде колеги по смело,май е време да се удари :lock: а ако има да казват нещо колегите,пак да я отключат mhihi

Потребителски аватар
RoadRunner
Автомобил: VW Golf
Двигател: ASZ 2003

Мнениеот RoadRunner » Чет 01 апр 2010 11:58

Barboukov написа:
ogata написа:Стига с тази товарителница, трябва ли да отбелязвам че и малко дете може да борави със сканиран документ и фотошоп. Аз казвам какво ми съобщиха във офиса на еконт. Само като чух че трябва да плащам 35 лв и се отказах.

Ходих до Еконт, чукнаха номера на товарителницата и резултатът е: ОРИГИНАЛНА! Колега, не е пипана с фотошоп.

Ипращача е редовен. Предлагам на ogata (тъй като вината е при него) да се свърже с другия колега и да му плати 2 х 5.24 за транспорта в двете посоки на пратката.

ogata според мен трябва да си понесе последствията.

Потребителски аватар
escrime
Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
Двигател: OM642

Мнениеот escrime » Чет 01 апр 2010 13:04

Чест прави на gazi2006 отношението в отговорите. Браво! :да:

Може ogata да е подведен от грешка на куриерите. В такъв случай е напълно възможен и happy end! :kissy:

Относно куриерите... :bishop :014:
Доста често (да не казвам ежедневно, че ще прозвучи несериозно) стават издънки, но Еконт май са от най-точните. Разбирам ги хората от бранша де - тежко е в трафика и нашите и пътища и т.н. и т.н., но грешките, които понякога правят, са направо безумни.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”