Гуми по НЕТ-а

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Re: Гуми по НЕТ-а

Мнениеот Luciano » Чет 01 апр 2010 20:22

Има и мобилен монтаж и той не е по-скъп отколкото на гумаджийница.
13,50лв е монтажа на гуми 16-ки със смяна на винтили и баланс на гумите :да: пред ВАС или където искаш в София!

Потребителски аватар
Един
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Един » Чет 01 апр 2010 20:37

Странно за какво му е тая кола, щом някакви други МПС трябва да го търсят вместо той да се придвижи. Съмнява ме да има много райони, които да са на повече от 2-3км от най-близкия търговец на гуми.

Потребителски аватар
Luciano
Контакти:

Мнениеот Luciano » Чет 01 апр 2010 20:46

Ама ти почна като в детскта градина. Явно не падаш по гръб, но фактите са такива. Всеки сам решава от къде, какво и от кой да си купи. Аз също използвах интернет за да си купя гуми и смея да твърдя, че ако бях тръгнал да си търся гуми с ДОТ 2010г още щях да обикалям по магазините и щях да си купя такива гуми 2011/12г.
А като те слушам почвам да си мисля, че интернета в Търново е открит тази година mhihi

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Чет 01 апр 2010 20:52

Всеки си има мнение, бре хора.
Би трябвало също да има мозък и да може да размишлява и преценява.

Аз съм споделил мнение от личен опит и заявявам, че бих ползвал съвсем спокойно услугите на avtogumi.bg, ако не ми излезе друг по-изгоден вариант.

Но да започна да "псувам" с общи приказки какви сте тъпаци, че не пазарувате/пазарувате от Интернет...
Е, това вече е без коментар.
Всеки (виж втори ред на този пост) би трябвало да може да прецени всеки коментар тук.

Здраве и късмет! :beer

Потребителски аватар
Luciano
Контакти:

Мнениеот Luciano » Чет 01 апр 2010 21:02

ChimeyJimmey :beer :да:

Потребителски аватар
tisho_psg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tisho_psg » Чет 01 апр 2010 22:02

Един написа:Странно за какво му е тая кола, щом някакви други МПС трябва да го търсят вместо той да се придвижи. Съмнява ме да има много райони, които да са на повече от 2-3км от най-близкия търговец на гуми.

Аз си държа колата за да си купувам гуми от интернет и да гледам как това те кара да се пукаш от яд :screwy

Потребителски аватар
asuan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asuan » Чет 01 апр 2010 22:21

Един написа:
asuan написа:...

Какъвто и модел да си поръчал щеше да ти излезе видимо по-евтин от нашенски магазин и без чакане Х дни. Като толкова държиш да се пъчиш пред приятели как си поръчваш стока по интернет - радвай се.

Значи не съм поръчал гумите по нет-а за да се пъча пред приятели, а както казах в по-горен пост, защото ги намерих на най-добра цена там. В интерес на истината от barzgumve.com ми отговориха още снощи на e-mail-а, извиниха ми се и предложиха да сменят гумите, но аз вече ги бях сложил на колата и нямаше как да стане вече.

Потребителски аватар
Един
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Един » Чет 01 апр 2010 22:27

Я кажи размер да видим толкова ли са изгодни. Аз им погледнах 2-3 размера и все попадах на сериозно надути цени, та ме съмнява и твоите да са били най-изгодни. Не е въпроса от интернет ли са или не са - въпроса е откъде точно ги купуваш. От интернет при добър "късмет" може да намериш най-неизгодната стока. Отделно доплащаш и за доставка.

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Пет 02 апр 2010 6:16

Аз лично оставих бащата да сложи гуми на сеата преди няколко години когато го карах аз и като видях резултата от Радиал на сточна гара повече от вериги/гумаджии гуми не съм купувал. Вече 6 бр от автогуми съм си купил, 4 на 2-3 месеца и 2 на 7 месеца по дот, доволен съм. В радиала гумите бяха мишлен енерджи 2бр, едната на 1 година, другата на 2 години... по 135лв за размер 180/60/14 още тогава :bishop

Потребителски аватар
asuan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asuan » Пет 02 апр 2010 7:56

Един написа:Я кажи размер да видим толкова ли са изгодни. Аз им погледнах 2-3 размера и все попадах на сериозно надути цени, та ме съмнява и твоите да са били най-изгодни. Не е въпроса от интернет ли са или не са - въпроса е откъде точно ги купуваш. От интернет при добър "късмет" може да намериш най-неизгодната стока. Отделно доплащаш и за доставка.

На предната страница съм посочил размера, модела и цената съответно в сайта и в "Диана", но специално за всички които не са разбрали гумите са 215/45 R17. :deal

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Пет 02 апр 2010 17:18

Миналата година в barzgumve излизаха на добри цени, но сега немисля че е така. Цените на avtogumi са същите, а дори и по-евтини, плюс това преди поръчката си говориш по чат с тях, казват ти дот и производство и дали има наличности. Носят ти ги на краката, гледаш и тогава плащаш :) .

И от гумаджийниците не е зле, но цените са им по-високи, а дота в повечето случай е по-старичък. Осигуряват безплатен монтаж, но той не е кой знае какво като пари. Кво като спестиш 50лв за монтаж, при положение, че платиш 100лв повече (примерно).

Хубаво е да си изравнят цените с този сайт, понеже тези хора също работят на печелба, също имат разходи а когато ми предлагат гуми със стар дот тя да е на преференциална цена понеже иначе аз небих купил гуми от тях.

Гледам някви онлайн таблици с оферти от вносители, ми направо ми настръхва косата..... разлики от по 80 - 100лв на гума, за какво говорим колеги, бах ти и представителя :horror:

Да дам 1000лв напред и да ги чакам цял месец, с неясен дот и т.н.т тая няма да стане никога.

Потребителски аватар
airjohn
Автомобил: 2020 Skoda Karoq
Двигател:

Мнениеот airjohn » Пет 02 апр 2010 17:51

Миналата седмица от Диана взех 4 бр. Унироял Рейн експерт 205/55/16 ДОТ 0710 по 135 лева тотал с монтаж/баланс на момента.Същите в Барзгумве са 147 лв като няма гаранция за ДОТ.Нека всеки си реши дали си струва чакането.

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Пет 02 апр 2010 19:04

В автогуми положението е още по-лошо специално за Унироял - 160лв. - http://www.avtogumi.bg/oscommerce/letni ... -7389.html

Явно се усетиха и си оправиха цените, което може само да ни радва :)

Потребителски аватар
Един
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Един » Съб 03 апр 2010 16:54

morfei1 написа:Гледам някви онлайн таблици с оферти от вносители, ми направо ми настръхва косата..... разлики от по 80 - 100лв на гума, за какво говорим колеги, бах ти и представителя :horror:

Да дам 1000лв напред и да ги чакам цял месец, с неясен дот и т.н.т тая няма да стане никога.

И аз това казва, но хората като кажат "големите вносители" и са готови да припаднат от респект. Има си разлика в цените колкото искаш - преди всичко сме в България, после се делят на едри и дребни търговците.

Потребителски аватар
GodLike
Автомобил: VW Touran
Двигател: CRKB 7DSG Highline
Контакти:

Мнениеот GodLike » Съб 03 апр 2010 18:50

И на мен ми се струва че онлайн магазините за гуми тази година вдигнаха цените или гумаджиите ги смъкнаха, незнам точно. Купих си Мишелин Примаси ХП 205/55/16 91В с дот 0510 за 200лв с монтаж, баланс и вентили от гумаджия в Силистра, а в автогуми са по 196лв и някакви стотинка без доставка, монтажа и другите шукарии.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”