Та така карам вмомента Голф 1,6 101к 95г комби и си мислех дали мога да го тунинговам. Имам към 2500лв. и реших да ви попитам вас какво мога да направя по колата. Смятам всичко сам да си правя, от вас идеите от мен работата

Tishku написа:Смени мотора![]()
Вр6 или АБф
zdravko_dimitrov1986 написа:Може с тези пари да се засили доста сериозно.
Един колега сложи вал от 2Е, като според него има осезаемо подобрение, но не я е мерил на дино.
Можеш да сложиш спортен вал, спортен изпускателен колектор, ремапване и още.
варианти имаш. Прочети темата на колегата SpEEDY 86 малко по-надолу от твоята.
Поздрави.
did0ni написа:Колега, ако искаш 170-180 коня от този двигател и да караш в града откажи се...слагай ABF или VR6!
golfmk1 написа:с вал от 2Е нищо няма да усети,само мисленно
NoShTeN написа:zdravko_dimitrov1986 написа:Може с тези пари да се засили доста сериозно.
Един колега сложи вал от 2Е, като според него има осезаемо подобрение, но не я е мерил на дино.
Поздрави.
да тази тема е четох, едни препоръчват да се сменя част по част /спортен вал и т.н./ други пишат че по добрия вариант е нов мотор който горе голу излиза същите парикой от двата варианта е по добър и къде е разликата? Готов съм да вложа 2500лв и гледам да извлеча максималното
driver написа:NoShTeN написа:zdravko_dimitrov1986 написа:Може с тези пари да се засили доста сериозно.
Поздрави.
да тази тема е четох, едни препоръчват да се сменя част по част /спортен вал и т.н./ други пишат че по добрия вариант е нов мотор който горе голу излиза същите парикой от двата варианта е по добър и къде е разликата? Готов съм да вложа 2500лв и гледам да извлеча максималното
Взимаш един мотор АБФ или ВР6 за 1000 - 1200 лв. и ти остават пари до 2500 за подобрения и ти гарантирам, че ще е доста по-добре от евентоално подобрен 1.6, защото тези коне на моторите които ти написах можеш да изкараш само с турбо от твоя 1.6. Там 2500 лв. със сигурност няма да ти стигнат.
did0ni написа:golfmk1 написа:с вал от 2Е нищо няма да усети,само мисленно
Много интересен пост...Ще обяснищ ли защо няма да усти нищо?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта