ел инсталация на климатик
- kun4ev
- Автомобил:
- Двигател:
ел инсталация на климатик
някой може ли да ми помогне.ако има схема на ел инсталация за климатик(за голф3 1.6 101 к.с. )или е наясно с нея да ми разясни.оказа се,че проблема ми е от кабелите друго всичко в системата работи. тези дни пусках тема по въпроса,но днес проверих всичко едно по едно и се оказа,че проблема е само в инсталациятя.някои преди мен си е правил някакви съченения по темата и така е оплескал работата,че незнам как ще я оправям.давал е жички на късо,връзвал е допълнителни абе страшна работа.та ако някой може да ми помогне ще съм му много благодарен 

- bobcho
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: AFN 1997
Нали си с климатик, а не климатроник???
Намерих схемата обаче е от аутодата и е специфична и се чуда как да ти я покажа.Със скрииншотове .... трябва да направя 10 сигурно.
Ако я имаш тази програма от там гледай.Ако не можеш да я намериш, казвай и ще правя снимки(няма начин трябва да се помогне
)
ПП:Напиши буквите на мотора за да съм сигурен, че гледам точната схема!
Намерих схемата обаче е от аутодата и е специфична и се чуда как да ти я покажа.Със скрииншотове .... трябва да направя 10 сигурно.
Ако я имаш тази програма от там гледай.Ако не можеш да я намериш, казвай и ще правя снимки(няма начин трябва да се помогне

- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
http://volkswagen.msk.ru
файла се казва - golf97su.pdf (диаграми)
и golf97u.pdf - легенда към диаграмите
кисмет
файла се казва - golf97su.pdf (диаграми)
и golf97u.pdf - легенда към диаграмите

- kun4ev
- Автомобил:
- Двигател:
буквите са АЕКbobcho написа:Нали си с климатик, а не климатроник???
Ако я имаш тази програма от там гледай.Ако не можеш да я намериш, казвай и ще правя снимки(няма начин трябва да се помогне)
- bobcho
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: AFN 1997

S17 - мотор на вентилатора- клуч
F6 - предпазител ( с F са означени предпазителите )
S340 - ключ за рециркулация на въздуха
W3 - празен кабел (няма нищо вързано към него)
S341 - троен клуч за налягане на фреона ( това трябва да е датчик за нялагането на фреона )
K7G - запалитела помощна верига ( не гарантирам за достоверност на превода )
F4 - предпазител

S149 - главен ключ
F19 - предпазител
К263 - съединител компресор
Това е легендата за кабелите:

Сорка, че не съм постнал и останалата част, но стана късно, а трябва да спя, че път ме чака утре.
- kun4ev
- Автомобил:
- Двигател:
значи нередностите са явно в някое реле или нещо такова,защото като свалих кората под жабката беше откачен един кафяв кабел от буксата и на негово място имаше друг допълнително слаган,и като си сложих този кафяв кабел си работи обаче не мога да го спра от копчето работи постоянно.иначе по тяхното връзване климатика работи само когато е на първа степен копчето на вентилатора и като завъртя на 2 и нагоре компресора спира и върти само вентилатора.като свалих врътките забелязах,че са подали на ключа за степените на вентилатора директни кабели от някъде и ми нагаря копчето.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”