Подмяна на документи
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- неодачник
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Подмяна на документи
ако книжката е е истекла преди две години , може ли пак да се завери или трябва да се ходи на проверовачен изпит ?
т. е с.т какъв давностен срок има самата книжка ? това засяга доста хора като например тези дето са в чужбина и не са се прибирали 2-3 години.

- iGolf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Днес висях от 10 сутринта до 17 часа(когато влезнах на гишето) за подмяна на лична карта,бърза поръчка,наистина самото обслужване отнема около 7-10 минути,но чакането и спирането,забиването на системата и многото неграмотни и полуграмотни Българи бават много
!!! инфото го има ни комютъра с данните -разпечатва се и се загражда ако всичко е ок,после снимка-на място и подпис на някаква дигитална машинка-малко неудобно
но това е!Пръстов отпечатък е само за задграничен паспорт!Успех и дано не чакате много

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
iGolf написа:...после снимка-на място и подпис на ...
С други думи - не е необходимо представяне на снимки от фотостудио, така ли?
Книжките по същия начин ли стои въпроса, имаш ли представа?
онзи ден минах да видя за какво иде реч, че ми е изтекъл паспорта
средната възраст на чакащите на опашката беше над 55 години ....
за къв им е тоз зор и правят навалици, свършиха ли им турските сериали или като се пооправи времето наизпълзяха да си правят сбирки и скандали по РПУтата ???
сите за америка ще летят ако ги питаш
много е прост тоз народ
много
все си мисля,че сме стигнали дъното на простотията, ама вече бодро копаме към недрата на планетата
за къв им е тоз зор и правят навалици, свършиха ли им турските сериали или като се пооправи времето наизпълзяха да си правят сбирки и скандали по РПУтата ???
много е прост тоз народ
много
все си мисля,че сме стигнали дъното на простотията, ама вече бодро копаме към недрата на планетата
- iGolf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
radotom написа:iGolf написа:...после снимка-на място и подпис на ...
С други думи - не е необходимо представяне на снимки от фотостудио, така ли?
Книжките по същия начин ли стои въпроса, имаш ли представа?
Да,снимката на място,мен едно хубавко девойче ме снима,та 5-6 пъти дорде се Аресам

....книжка не съм сменял още,но ако е изтекла май трябвало медицинско наново да се вади,и бързата поръчка не е за 3 дни а за 10,така че не чакайте да остане по малко от месец,уж плащаш за бърза поръчка а то било 10 дни,кахъреше се един човек и отиде да си иска парите обратно!
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Я представителите на SIEMENS тука (те си знаят кои са) да разяснят кои индийски програматори се оакаха в тая афера...

ChimeyJimmey написа:Я представителите на SIEMENS тука (те си знаят кои са) да разяснят кои индийски програматори се оакаха в тая афера...![]()
да кажат и колко комисионна дадоха на оня плужек михов дето сега се е покрил като насран манаф, иначе е пръв първен по медиите ?
- неодачник
- Автомобил:
- Двигател:
One написа:онзи ден минах да видя за какво иде реч, че ми е изтекъл паспорта
много е прост тоз народ
много
ние сме малък , но много прост народ!!!

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
iGolf написа:Да,снимката на място,...
Ъхъ! Днес бях до районното с идея да си сменям личната карта, така, че - и за в Пловдив се отнася - трябва само човек да си занесе туловището и старата ЛК, която се връща в момента на получаване на новата

Само дето в Майна-таун не става въпрос за висене от сутринта, та до вечерта...
Имаше едни униформени батковци на портала, дето държаха едни листи и от време на време се провикваха 237!.....238!..... 239!...

Оказа се, че това били номера от списъка на чакащите да влезнат...
Аз съм номер 654 и ме посъветваха да отида да погледнакъде-какво във вторник.

с тия паспорти е бълхарска работа.
аз предвидливо си извадих преди 2 месеца, а не да чакам от новите, защото си знаех че ще стане някаква простотия както винаги става в бълхаристан
аз предвидливо си извадих преди 2 месеца, а не да чакам от новите, защото си знаех че ще стане някаква простотия както винаги става в бълхаристан

- iGolf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
9 часа чакане за подаване,1 час днес за получаване ;41,50лв и в крайна сметка грешка в изписване на адреса ми
,
Взимам си днес аз картата и тръгвам и вървейки се загледах с кво толкова е по различна от старата(която така и така изтича след броени дни-причина за помяната),установих че са ме пратили на 3я етаж
,върнах се да питам оная заспа на гишето,и тя :олее ами сега,трябвало наново да подам и да съм си платял-няма да стане.Надявам се да нямам кой знае какви ядове като са ме писали няколко етажа по надолу,но нямам време да подменям и да се разправям защото в понеделник напускам България за няколко месеца
-белким се оправи Сименса до наесен 

Взимам си днес аз картата и тръгвам и вървейки се загледах с кво толкова е по различна от старата(която така и така изтича след броени дни-причина за помяната),установих че са ме пратили на 3я етаж

Върни се в “ОФФ-Топик - други”