[quote="AmW"]Понятието тунинг за мен няма нищо общо с хубава кола (в България е доста изкривено понятие, а и не съм фен на тунинговани коли)
Нито алуминиеви джанти или нов или стар волан.
За мен важното в една кола е да е технически изправна, както от към ходова част така и от към двигател.
Интериор и екстериор да са в добро състояние, тоест да няма дупки по седалките, протрито навсякъде, да не са се изпекли уплътненията около стъклата.
Съответно трябва да ми допада и цената.
Отне ми около седмица и нещо - две в обикаляне от сутрин до към 18-19 часа, но си намерих кола (без тунинг) на която за 3 години и около 140к км съм сменил няколко носача една брава, каре и перката на парното (може и да има още нещо но не помня).
98ма афн е колата, снимки има в гаража.
п.п. Тунинга - джанти и ксенон ми струваше 24
гледай сега , за всеки е важно , даже най-важното една кола да е технически изправна както от към ходова част така и от към двигател.цената също е основен фактор за всеки. но малко са тези които ти виждат интериора или усещат мощта на двигателя ти.всеки обаче вижда екстериора.пасати има хиляди , които никой не забелязва.ако имаш хубава джанта обаче всичко се променя. не е тайна за никого , че едни хубави джанти отварят колата максимално. и ти много добре го знаеш щом си вложил 200 паунда за джанти.
както и да е ,направихме тука ебахти тъпия спор.