абе за тия пари пръч няма да види ще я права монахиня
Escap3 написа::Mr Green Fun![]()
Незнам колега ама толкова пари за 17кончета
без да се заяждам ама ми е малко смешно
br1lata88 написа:http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=44&t=185444
колега колкото и да е утрепан мотора и на пасат никага неможеш да го настигнеш
gtracing1 написа:br1lata88 написа:http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=44&t=185444
колега колкото и да е утрепан мотора и на пасат никага неможеш да го настигнеш
Ама не виждам някъде да е повдигнат въпроса за сравнение между двата мотора, ако толкова много те кефи давай 3500 и яхай пасатора да му се кефиш, а не да ми даваш база за сравнение.
gtracing1 написа:Escap3 написа::Mr Green Fun![]()
Незнам колега ама толкова пари за 17кончета
без да се заяждам ама ми е малко смешно
И на мен ще ми е малко смешно ако направиш повече конье с по-малко средства
pe6kata написа:98 коня на колелата. поздравления. вървенето няма нищо общо с това отпреди,асъдейки по резултатите от проведения дино ден, тази мощност би засрамила доста коли
Много ми е интересна кривата на въртящия момент- то почти като права в диапазон от 3000 оборота
. Май колата сте я настроили за повече мощност в ниските(то и макс. коне са преди 6000оборота) и май може се направят по-силни високи, естествено за сметка на ниските, откъдето ще дойде още някой кон
![]()
атмосферния тунинг е много скъп, сметките " чип филтър и гърне= 20коня" са само на клавиатурата
много би ми се искало да видя резулатата от такива модове върху АБФ
с няколко изречения си описал модификациите,а колко труд и време е докато бъде реализирано...
theultimate написа:А може би колегата не е направил колата за състезания, а просто за удоволствието да изкараш повече мощност от същия мотор/кола.
Speedy86 написа:gtracing1 написа:Speedy86 написа:Евала колега аз си мислех че само аз искам да развивам 1.6i,но явно има и други аз даже и тема съм пуснал- viewtopic.php?f=52&t=164308
Колега, щом имаш мерак давай смело напред със желание всичко се постига, макар и по-някога бавно. Интересно ми е защо все трябва да се правят по големите мотори макар че и 1.6 се направи както трябва по нищо не им отстъпва.Пожелавам ти успех в начинанието
Мерси колега само пара да има всичко става,а за колегите със 115-ските мога да кажа че нашите 1.6 не им отстъпват по нищо вчера се пробвах 3 пъти със една 3-ка 2.0-115-AGG (доста запазена) мога само да кажа че и в трите опита АGG-то ми гледаше задният номер![]()
![]()
qNkOo написа:Speedy86 написа:gtracing1 написа:Speedy86 написа:Евала колега аз си мислех че само аз искам да развивам 1.6i,но явно има и други аз даже и тема съм пуснал- viewtopic.php?f=52&t=164308
Колега, щом имаш мерак давай смело напред със желание всичко се постига, макар и по-някога бавно. Интересно ми е защо все трябва да се правят по големите мотори макар че и 1.6 се направи както трябва по нищо не им отстъпва.Пожелавам ти успех в начинанието
Мерси колега само пара да има всичко става,а за колегите със 115-ските мога да кажа че нашите 1.6 не им отстъпват по нищо вчера се пробвах 3 пъти със една 3-ка 2.0-115-AGG (доста запазена) мога само да кажа че и в трите опита АGG-то ми гледаше задният номер![]()
![]()
Вече на шестима "супердрайвъри" с недостижими АФТ-та и АЕК-та им показвам задницата със спойлерчето, където пише "Vento_GT", а на дълго започват и да не я виждат. Сори майка - и на хартия и на полето 115ка прицепва 100тачка, това е положението
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта