Или пък да ги докладваш с по-голяма от реалната стойност (ако смяташ да сменяш квартирата).
petko5 написа:Не се ежи толкова.....още не си намерил майстора...и ти пожелавам да не го намериш![]()
Така мога да те завлека за един месец, че и депозита който съм ти дал, едва ли ще оправи едва 5% от това което ще ти причина...."пъ тогава гони Михаля" ако щеш
AmW написа:Но това дали аз си плащам или какви доходи имам и от къде, не е работа на някой плевенчанин който си плаща данъците, застраховките на колата и всичко в друг град а живее в София.
groznika написа:petko5 написа:Не се ежи толкова.....още не си намерил майстора...и ти пожелавам да не го намериш![]()
Така мога да те завлека за един месец, че и депозита който съм ти дал, едва ли ще оправи едва 5% от това което ще ти причина...."пъ тогава гони Михаля" ако щеш
И какво ще завлечеш?
Ще изнесеш тока в чужбина? Или ще излееш парното през прозореца? Ще набримчиш телефон на поста който нямаш? Може би няма да си платиш кабелната която сам си си прекарал? Да не би да разковеш дограмата или ще накладеш огън на сред хола?![]()
И защо мислиш, че в тая ситуация аз стоя и чакам да ме вкараш вътре?
Защо мислиш, че в тоя шибано малък свят няма да се срещнем пак?
Защо мислиш, че не ми се е случвало да се занимавам с подобен полуидиот преди?
Живей с мисълта, че можеш да вътриш някого просто ей така пък да не стане после кой камилата и кой камиларя
mladvampirTDI написа:.........
Uneek написа:Определено ще се затегнат нещата и в този сектор... Аз преди години като съм живял в Германия, за да ме пусне швабата в апартамента му изсипах една торба пари, провери ме в полицията, подсигури се с железни договори, и тн. 1200 ДМ отделно му дадох като "Kaution", нещо като гаранция за евентуални повреди при ползване на жилището. Познайте дали си ги взех всичките при напускане на жилището. Та мисълта ми е че в Европа гледат на такава сделка доста сериозно, все едно покупко-продажба и всичко си е регламентирано...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: gopa80 и 46 госта