AmW написа:Точно за това питам колко е... за да направя сравнение, понеже не знам колко излиза да си я внесеш или да си я вземеш от тук.
Кво ти става
Държа на външния вид до толкова до колко мен ме задоволява и харесва.
Тва кво мисли бай Стефан на спирката на рейса докато ми гледа колата ми е през....
п.п. Пак ще ти кажа, внимавай с тона. На 12 ли си къв си
за бай стефан и на мен ми е през ...
но е готино някой който разбира да ти я хареса , да я похвали, даже и малко благородна завист да изпита. не е ли така?! ето , че и ти си сложил неслучайни джанти, даже снимка с пояснение има в гаража ти.
не съм на 12 , съжалавам за тона, но ме изкара извън релси , честно ти казвам!!!разбери ме!!не искам да влизам в пререкания с теб или който и да било друг. също така разбирам , че писмената кореспонденция не е като вербалното общуване. в смисъл , че някои коментари могат да се изтълкуват погрешно след като не усещаш тона на говорещия. може и аз да не съм те разбрал правилно , съжалявам за което.дори съм готов да ти се извиня , ако признаеш че ако не друго поне и двамата сме прави.
пп. да не си помислиш , че ти се извинявам заради това ,че ме заплаши с модератор.

те могат да разберат кога е сериозна една такава словесна атака.
културни хора сме и не това е начина , а и мисля ,че и все пак коментарите ни могат да са в помощ на някого.