помощ за закупуванв на пасат б5

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
grelly
Автомобил:
Двигател:

Re: помощ за закупуванв на пасат б5

Мнениеот grelly » Вто 13 апр 2010 16:07

ето пак. :applause: хващаш се за определени думи , щото няма какво друго да кажеш. ти си за мене един заядлив палячо.
още в първия си коментар най-добронамерено съм отбелязал в скоби , като отрицателно качество точно това , че има много разходи по докарването, точно заради такива смешници като теб , които само ровят по форумите да се заяждат.писал съм и , че все пак е въпрос на избор . аз избирам да си купя кола от чужбина.и това е! не те знам автокъща ли имаш или защитаваш някой който има.аз никой не нападам.едва ли мнението ми ще повлияе на булшинството от хора , търсещи си автомобил.
аз не мога да разбера ти за някакъв професор ли се имаш , господин на всяка манджа меродия.какво ми дъвчеш все едно и също.сега сигурно ще ми изкараш някой друг цитат.

Последна промяна от Pichaga на Вто 13 апр 2010 16:47, променено общо 1 път.
Причина: спри се

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Вто 13 апр 2010 16:23

Не искаш да разбереш това което ти пиша или просто нема пипе?
С такъв тон - на село, не тука.
Някой мод да слага по един картон и да трие постовете моля.

Потребителски аватар
grelly
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот grelly » Вто 13 апр 2010 16:41

прав си , че е тъпо да си купуваш кола по това как изглежда.явно намекваш , че аз съм действал така. е лъжеш се , ще ми трябва доста време да ти обясня в подробности цялата ситуация по закупуването на автомобила ми.просто това , че колата изглежда добре е още една причина да се спра на нея.
колко ми излезе с докарването ли? - ами колкото щеше да ми излезе от тук.само че щеше да е една от многото по улиците.защото аз пък държа на естетически издържаното за разлика от теб явно.
ми порови се в e-bay и ще си намериш каквито джанти искаш. можел си да минеш и по-тънко понеже изтъкна , че не държиш на джанти и външен вид. в такъв случай можеше да си вземеш и по-неугледни за по-малко пари.

п.п. Намери ми оригинални джанти от А3(без забележки) с гуми кумхо с 7мм грайфер за 360лв и ще ги купя и ще ти ги подаря.
и ето , че сам си противоречиш.

колкото до облужването, регистрацията, каското и ГО-то , не мога да разбера защо въобще ги споменаваш . след като много добре знаеш , че и от БГ автокъща да я купиш , пак е задължително да я обслужиш , да е регнеш , да направиш ГО.каско ако искаш.остава само докарването.

и пасата не е прословут . просто давам пример за това от което съм почерпил опит, а не говоря на изуст.смеши

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Вто 13 апр 2010 16:45

Точно за това питам колко е... за да направя сравнение, понеже не знам колко излиза да си я внесеш или да си я вземеш от тук.
Кво ти става :screwy
Държа на външния вид до толкова до колко мен ме задоволява и харесва.
Тва кво мисли бай Стефан на спирката на рейса докато ми гледа колата ми е през....

п.п. Пак ще ти кажа, внимавай с тона. На 12 ли си къв си

Потребителски аватар
grelly
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот grelly » Вто 13 апр 2010 17:04

AmW написа:Точно за това питам колко е... за да направя сравнение, понеже не знам колко излиза да си я внесеш или да си я вземеш от тук.
Кво ти става :screwy
Държа на външния вид до толкова до колко мен ме задоволява и харесва.
Тва кво мисли бай Стефан на спирката на рейса докато ми гледа колата ми е през....

п.п. Пак ще ти кажа, внимавай с тона. На 12 ли си къв си

за бай стефан и на мен ми е през ...
но е готино някой който разбира да ти я хареса , да я похвали, даже и малко благородна завист да изпита. не е ли така?! ето , че и ти си сложил неслучайни джанти, даже снимка с пояснение има в гаража ти.
не съм на 12 , съжалавам за тона, но ме изкара извън релси , честно ти казвам!!!разбери ме!!не искам да влизам в пререкания с теб или който и да било друг. също така разбирам , че писмената кореспонденция не е като вербалното общуване. в смисъл , че някои коментари могат да се изтълкуват погрешно след като не усещаш тона на говорещия. може и аз да не съм те разбрал правилно , съжалявам за което.дори съм готов да ти се извиня , ако признаеш че ако не друго поне и двамата сме прави.

пп. да не си помислиш , че ти се извинявам заради това ,че ме заплаши с модератор. :lol: те могат да разберат кога е сериозна една такава словесна атака.
културни хора сме и не това е начина , а и мисля ,че и все пак коментарите ни могат да са в помощ на някого. :D :D :beer

Върни се в “Passat”