One написа:мммммдааааамммммммм
drago_tr написа:Mи какво чака министъра....влезна да прави ревизия в енергото ...ами да влиза и в петролните рафинерии.Я ми кажете колко излиза бензина от рафинерията и от там нататак с колко се товари за да стигне до нас?
Едва ли работата е по-различна от тази с тока
Лукойл повиши цената на бензин А-95 Н от 2019.60 лв. за 1000 литра на 2047.20 лв. за 1000 литра или с 1.37%. Повишава се и цената на бензин А-98 Н от 2115.60 лв. за 1000 литра на 2143.20 лв. за 1000 литра или с 1.30%.
drago_tr написа:Mи какво чака министъра....влезна да прави ревизия в енергото ...ами да влиза и в петролните рафинерии.Я ми кажете колко излиза бензина от рафинерията и от там нататак с колко се товари за да стигне до нас?
Едва ли работата е по-различна от тази с тока
baracuda681 написа:Друг е въпроса, че трябва да има система която да посочва колко литра са влезли в бензиностанцията, за да няма сива икономика!
Nikkolay написа:защо пък да не си купим колела - хем е много по евтино,хем пак ще се движиш бързо вместо да висиш задръствания, хем и всеки ден ще правиш тренировки. Тогава да видите как бързо ще започнат да намалят горивата като падне потреблението
ISRalien написа:Nikkolay написа:защо пък да не си купим колела - хем е много по евтино,хем пак ще се движиш бързо вместо да висиш задръствания, хем и всеки ден ще правиш тренировки. Тогава да видите как бързо ще започнат да намалят горивата като падне потреблението
Сега веднага ще ти скочат 150 човека как трябва да си самоубиец, за да тръгнеш с колело в София и утре всички като се качат в гоуфовете да гледат как да минат през поредния колоездач![]()
Аз не бих тръгнал с колело, щото като стигна на работа ще съм с 3 литра пот, съответно приятно миризлив.
Ама виж - скутерче е друга бираС разход 2/100 нека ми е зле
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 57 госта