Пиши отзиви след време

zfa159 написа:То е малко късно вече,но да споделя мнението на един клиент на Иво (газаджията) с един такъв Пасат.
Каза,че частите му са много скъпи,а колата не върви кой знае колко за този 4 литров мотор.
Цитира ми две цени - термостат - 940лв понеже бил някакъв с разни електронни глупости и незнам си какво си.И 300лв за смяната му понеже бил някъде на невъзможно място.Предни дискове - 1400лв (по спомен сумата беша някъде там,не претендирам да е съвсем точна) но не помня дали с накладките или без тях.
Иначе двигателя има много добър звук...ама като чета,май други предимства няма.
Lazik написа: преди това съм карал АУДИ S3 265 кончета
Lazik написа: като се има в предвид че преди него карах AUDI S3 2008 година 303 кончета
Layer написа:честито за пасата.
дано да му растът конете като на аудито![]()
![]()
1 стр.Lazik написа: преди това съм карал АУДИ S3 265 кончета
2 стр.Lazik написа: като се има в предвид че преди него карах AUDI S3 2008 година 303 кончета
axios написа:Голямо нахъплярване ми се струва това трипъл ю или квадрипъл ю 8. Като гледам за какви цени говорите за чсти, че то дори тука в Канада не плащаме такива суми. Ай сиктир ве. За сравнение, предните дискове, в най-големия канадски сайт за части струват 107 канадски дойлера:
http://www.autopartsway.ca/autoparts2/i ... ~241660~22
А за колата, онзи ден говорих с един и ми каза за 80л.танк, кара 500км, което значи към 16л/100км разход.
Барчет, не знам, дали само заради един звук на ауспуха си заслужава това нещо.
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 68 госта