vladopsy написа:Здравейте колеги! И аз изгорях тази сутрин. Разбит патрон, ровили са в жабката, но нищо не са взели. А панела за CD-то и един MP3 плейър си ги бях оставил пред скоростния лост - и тях не са взели. Само разбита врата....помагайте къде да я правя през уикенда? А иначе нека пак се пробват...
Каспър написа:Blizzarder-VW написа:...къде в София се продават крадени радия, защото някои от откраднатите 5 имат отличтелни белези и можем да си ги познаем !
На Горубляне съм виждал, но дали са крадени или са само от каруците втора ръка не знам. А касетофони крадат ли се още?
SANTOS 2107 написа:[color=#0000FF] куките казали че нямат доказателства да го арестуват и скъсали номира на колата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SANTOS 2107 написа:.. Казали това на полицията, дали номера на колата и обрисували крадеца,а куките казали че нямат доказателства да го арестуват и скъсали номира на колата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SANTOS 2107 написа:Колеги, ТЕЗИ КОИТО СПИРАТ В СТУДЕНТСКИ ГРАД ДА ВНИМАВАТ!
Вчера разбиха моята и ощи една форумна кола плюс още 8 коли до 17,00 часа!
По голямата част от автомобилите бяха МК3 и МК4![]()
Отворени са по един и същи начин и търсят CDтата.
Явно са намерили цаката на VW и ги дрънкат поголовно! Две момичета потърпевши ми разказаха, че видели как спира бял мерцедес, от него излиза младеж, отваря колата, краде и бяга. Казали това на полицията, дали номера на колата и обрисували крадеца,а куките казали че нямат доказателства да го арестуват и скъсали номира на колата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Взимайте си панелите и внимавайте, защото мойта кола беше ЗАКЛЮЧЕНА и с пусната аларма и претарашена
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта