Масови кражби на радиа в София

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
SANTOS 2107
Автомобил:
Двигател:

Re: Масови кражби на радиа в София

Мнениеот SANTOS 2107 » Вто 13 апр 2010 19:38

Ха, и аз спирам всеки ден там и уж винаги има хора.Но знаете ли какво изпускаме, една малка подробност: освен хора, там има и пазачи и работници,които работят по новите кооперации.ТЕ СЛЕПИ ЛИ СА И не са ли по цял ден навън, колкото и да си заухав, ще те направи впечатлиние, че се върши нещо нередно и че някой има намерение да открадне нещо? И какво забравяме, едни от хората, които по цял ден виждат колите ни са те и дори по наблюдателните могат да ти направят копие на програмата, кога идваш, кога си отиваш и др.НЕ ИСКАМ ДА ОБВИНЯВАМ ХОРАТА, НЕ ОСТАВАЙТЕ С ТАКОВА ВПЕЧАТЛЕНИЕ, но често ми прави впечатление , че оглеждат автомобили и им е доста удобно ако решат да направят някоя беля. :bishop Обръщайте внимание на всеки един детайл, щото в такова време живеем че... death

Потребителски аватар
Blizzarder-VW
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Blizzarder-VW » Вто 13 апр 2010 22:00

Еми то моя приятел с разбития голф ходи и ги пита дали са видели нещо точно тези строители,но то може би ви е ясно какво са отговорили те :arrow: дори да нямат нищо общо и да са видели нещо повечето са турци и цигани и им е кеф като на нас ни е гадно така,че от тях полза няма death

vladopsy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vladopsy » Съб 17 апр 2010 9:34

Здравейте колеги! И аз изгорях тази сутрин. Разбит патрон, ровили са в жабката, но нищо не са взели. А панела за CD-то и един MP3 плейър си ги бях оставил пред скоростния лост - и тях не са взели. Само разбита врата....помагайте къде да я правя през уикенда? А иначе нека пак се пробват...

Потребителски аватар
Каспър
Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
Двигател: A20NHT Turbo 250 HP

Мнениеот Каспър » Съб 17 апр 2010 10:50

Намери си патрон и ходи при ключар да ти го пренареди и монтира.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Съб 17 апр 2010 13:04

vladopsy написа:Здравейте колеги! И аз изгорях тази сутрин. Разбит патрон, ровили са в жабката, но нищо не са взели. А панела за CD-то и един MP3 плейър си ги бях оставил пред скоростния лост - и тях не са взели. Само разбита врата....помагайте къде да я правя през уикенда? А иначе нека пак се пробват...

да не си с голф 4 , защото за радиото не биха ти разбивали патрона без, да вземат радиото
може да не са успяли да я запалят

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Съб 17 апр 2010 21:00

Еи!!не се спряха тези идиотчета!!Определено ,целта не им е била радиото.

Потребителски аватар
demmmo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот demmmo » Вто 20 апр 2010 22:51

Здравейте колеги!!! И на братовчеда му разбиха днес Голфа точно на същата улица- м\у УНСС и НСА . За щастие нищо не са му взели, отървал се е "само" със счупен патронник и раздрънкана дръжка, олюпени ръбове на задните врати (явно са ръчкали и от там да влизат)и пълната бъркотия в колата.Полицията му казала че били 10-тия такъв случай за деня!!!
А и между другото в студентски град, миналия вторник срещу сряда ми казаха че била открадната кола от паркинга пред моя блок - 16. Явно не се търсят само касетофони.
Дано несъм прав.

Потребителски аватар
SANTOS 2107
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SANTOS 2107 » Сря 21 апр 2010 21:13

Колеги, ТЕЗИ КОИТО СПИРАТ В СТУДЕНТСКИ ГРАД ДА ВНИМАВАТ!
Вчера разбиха моята и ощи една форумна кола плюс още 8 коли до 17,00 часа!
По голямата част от автомобилите бяха МК3 и МК4 :beat_butt2
Отворени са по един и същи начин и търсят CDтата.
Явно са намерили цаката на VW и ги дрънкат поголовно! Две момичета потърпевши ми разказаха, че видели как спира бял мерцедес, от него излиза младеж, отваря колата, краде и бяга. Казали това на полицията, дали номера на колата и обрисували крадеца,а куките казали че нямат доказателства да го арестуват и скъсали номира на колата :не: :dummy: :horror: death :012:
Взимайте си панелите и внимавайте, защото мойта кола беше ЗАКЛЮЧЕНА и с пусната аларма и претарашена :beat_butt2

Ka6iKa
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ka6iKa » Сря 21 апр 2010 21:46

Каспър написа:
Blizzarder-VW написа:...къде в София се продават крадени радия, защото някои от откраднатите 5 имат отличтелни белези и можем да си ги познаем !

На Горубляне съм виждал, но дали са крадени или са само от каруците втора ръка не знам. А касетофони крадат ли се още?

Ами и тук и в други форуми има обяви КУПУВАМ СД до 50лева. death death death

Потребителски аватар
emdless4
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emdless4 » Чет 22 апр 2010 13:49

SANTOS 2107 написа:[color=#0000FF] куките казали че нямат доказателства да го арестуват и скъсали номира на колата :не: :dummy: :horror: death :012:

Седмо РПУ :lupe death

Потребителски аватар
kav4o
Автомобил: VW Golf MK2
Двигател: ABF 1988

Мнениеот kav4o » Чет 22 апр 2010 16:38

SANTOS 2107 написа:.. Казали това на полицията, дали номера на колата и обрисували крадеца,а куките казали че нямат доказателства да го арестуват и скъсали номира на колата :не: :dummy: :horror: death :012:

Ей тва вече не е истина :evil: какво щяха да кажат ако имаше и клип...сигурно и той не е доказателство..мамицата им корумпирана :не:

Потребителски аватар
Stenly
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stenly » Съб 24 апр 2010 20:03

Момци крадците се имат с куките спят за по една вечер в ареста и после пак почват да тарашат после сами отново си отиват в ареста за една вечер за да се отчете,че са ги хванали...

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Пет 30 апр 2010 21:30

Ако щете вярваите ,но кварталният играеше с един от тия хора които обсъждаме тук!!Имам даже сведения ,че беше на процент.Страшна корупция братлета!!И едва ли нещата ще се оправят.Бат. Боико вдига д.дс то и ще оправя България!!Имах доверие в този Човек ,но маи и тои ще ме разочарова.
Няма ли яки закони никога няма да спрат тия кокошкарски изтории!!На Колегата му чупят стъклото за МП3 което струва 100лв!!Проблемите на човека са 2 пъти отгоре!!
Извинявам се ,но ме е яд защото бачкам до 19ч. и ми се еб...ва маиката а ония лежат по цял ден и няма закони за тях!!

Потребителски аватар
offside
Автомобил: Passat B5 1997
Двигател: 1.8 20v ADR

Мнениеот offside » Съб 01 май 2010 0:25

SANTOS 2107 написа:Колеги, ТЕЗИ КОИТО СПИРАТ В СТУДЕНТСКИ ГРАД ДА ВНИМАВАТ!
Вчера разбиха моята и ощи една форумна кола плюс още 8 коли до 17,00 часа!
По голямата част от автомобилите бяха МК3 и МК4 :beat_butt2
Отворени са по един и същи начин и търсят CDтата.
Явно са намерили цаката на VW и ги дрънкат поголовно! Две момичета потърпевши ми разказаха, че видели как спира бял мерцедес, от него излиза младеж, отваря колата, краде и бяга. Казали това на полицията, дали номера на колата и обрисували крадеца,а куките казали че нямат доказателства да го арестуват и скъсали номира на колата :не: :dummy: :horror: death :012:
Взимайте си панелите и внимавайте, защото мойта кола беше ЗАКЛЮЧЕНА и с пусната аларма и претарашена :beat_butt2

А не може ли да легна на задната седалка с пушката и да напълня задника на някое от тия дето са намерили "цаката" на VW . Така като чета явно нещата отиват на саморазправа и изобщо не може да се разчита на шапкарите :banghead: (бих си отделил няколко дена за такива кокошкари за урок)

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Съб 01 май 2010 22:03

Да ,братле натам отиват нещата!!!За жалост съм чувал ,че VW та се отварят наи лесно!!Никога не съм бил в тоя бранш ,макар ,че съм имал оферти да изкарам доста пари за кратко време още не съм минал на другата страна,и на моменти се питам дали не съм грешал!Но половината са вътре а другата половина си живеят като царе!!Въпроса е аз от кои щях да бъдя?? Така ,че не съжалявам ,че съм избрал тоя път,поне спя спокоино.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”