крадци на аксесоари "Крадец от форума!"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: крадци на аксесоари "Крадец от форума!"
Моля,обвинителя да представи необходимите документи и доказателства за да може да се даде ход на делото 

- beuchat
- Автомобил: 1990 Golf 2
- Двигател: 1.6 EZ
Динко е писал ЛС на dobrin
Мисля,че той преценя какво ще се случи с темата,а не вие "колеги".
Евала бе.Не сте чули и другата страна и почвате да "чупите" пръсти.
Сигурен съм,че половината дето чупят пръсти наживо ще гледат жално-милно.
Евала бе.Не сте чули и другата страна и почвате да "чупите" пръсти.
Сигурен съм,че половината дето чупят пръсти наживо ще гледат жално-милно.
- kakyra
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: 1.6
DimoNN написа:kakyra написа:Абе момчето е на 17. Кво очаквате, той мисли като мекотело, още не е почнал да вади пари, че да ги оценя. Както се казва, нека първи да хвърли камака, този който не е грешил.
17, мекотело ?!?да не е на 5? че той след по-малко от година ще има право да гласува!
Тва е друг въпрос. За прехода от гимназия- колеж или там работа е страшна прмяна в характера. Работя с ученици от близо година и знам че те найстина мислят като МЕКОТЕЛО. Тва и 12 клас, всички мислят, че света се върти около тях. Както и да е, не защитавам момчето, много е грешно, просто не виждам кво всички работят "силово" при положение, че всичко си е помеждутях и те да си се разбират. И го съветвам този младеж да се ИЗВИНИ, ама не само пред него ами публично с тема или тук.
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
DimoNN написа:kakyra написа:Абе момчето е на 17. Кво очаквате, той мисли като мекотело, още не е почнал да вади пари, че да ги оценя. Както се казва, нека първи да хвърли камака, този който не е грешил.
17, мекотело ?!?да не е на 5? че той след по-малко от година ще има право да гласува!
Колеги,не сте прави,помислете и над другия вариант,момчето е на 17 и няма пари за едно голфче,какво да прави човека,ами простое,започва да събира на части,по дарителска сметка,едно по едно,днес фарче,утре ляти джанти и така до като събере цялата кола

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
misho_golfa написа:Ако, той беше невинен, щеше да пише в темата като мъж, а не да се крие, каот мишка.
Ма такъв не като мишка а там от дето е дошал го навираш.
- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз така мисля - видяло ги частите лапето, харесали му и ги взимало....чиста работа
Същата работа мое роднинско момче преди 1 седмица(19 годишно). Счупило на баща си Пасата страничното огледало като паркирал и ми вика, "ще взема от някоя друг пасат пластмасата."
Обяснявам му - ти луд ли си, как така ще бараш на хората колите, я си представи вашата да я намерите така, хубаво ли ще ти е! предупредих го да не си и помисля, щото ще съм първия, който ще го нарита ако посмее да пипа, и си взе бележка, казва ми "Прав си, няма така да правя"
лапешка работа, ще им дойде акъла, я с шамари я с времето

Същата работа мое роднинско момче преди 1 седмица(19 годишно). Счупило на баща си Пасата страничното огледало като паркирал и ми вика, "ще взема от някоя друг пасат пластмасата."
Обяснявам му - ти луд ли си, как така ще бараш на хората колите, я си представи вашата да я намерите така, хубаво ли ще ти е! предупредих го да не си и помисля, щото ще съм първия, който ще го нарита ако посмее да пипа, и си взе бележка, казва ми "Прав си, няма така да правя"
лапешка работа, ще им дойде акъла, я с шамари я с времето

- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
beuchat:То другата страна беше онлайн,и със сигурност е прочел всеки един ред от темата.Защо не е взел отношение да се защити?Поне аз,ако нямам вина в това,за което ме обвиняват ще гледам да се защитя,и да докажа че обвинителя не е прав.Не взимам ничия страна в случая.
- Zerga3GT
- Автомобил: Golf A3
- Двигател: ABU 94
- Контакти:
Nikkolay написа:"Прав си, няма така да правя"
И един мърмот завиваше в станиол.....

- Dimitar_PS
- Автомобил:
- Двигател:
протокола за изземане го дават на този дето ги е взел,а Динко ги Върна и даже не се извини,а пак аз сам на 34 години и кав си ти 4е да ти давам на тебе документи снимки и тем подобни,а които иска нека пак да доиде и да краде ,ама да е над 18 4е да мога да го с4упя, а за хлапето то ве4е си понесе отговорността в полицията,кои крив кои прав то се видя,стига ве4е с тоя алаш вериш,които му трябват 4асти има магазини, ина4е мноооого 6те болиZerga3GT написа:
Аз не мога да разбера защо се вдига патардия при положение че няма солидни доказателства дай снимка или документ от полицята дето си писал и тн.
Тя и баба ми ако имаше дръжка щеше да бъде мъжка ама...........
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
beuchat написа:Динко е писал ЛС на dobrin
.
Аве пич,мое ли да ми обиасниш за кво ревеш на чужди гробища?Партийно ли го играеш с тоа красавец,баща ли си му?Кротни малко и като си толко гъстак и си у мизата го накарай да си покаже мутрата.Усещаш ли как си се орипал на камара народ в тоа форум и нема да е твойта?
На администраторски становища не се позовавай,няма да те огрее.
- MaRtiNsKi
- Автомобил: GOLF V
- Двигател: TDI
Dimitar_PS написа:протокола за изземане го дават на този дето ги е взел,а Динко ги Върна и даже не се извини,а пак аз сам на 34 години и кав си ти 4е да ти давам на тебе документи снимки и тем подобни,а които иска нека пак да доиде и да краде ,ама да е над 18 4е да мога да го с4упя, а за хлапето то ве4е си понесе отговорността в полицията,кои крив кои прав то се видя,стига ве4е с тоя алаш вериш,които му трябват 4асти има магазини, ина4е мноооого 6те болиZerga3GT написа:
Аз не мога да разбера защо се вдига патардия при положение че няма солидни доказателства дай снимка или документ от полицята дето си писал и тн.
Тя и баба ми ако имаше дръжка щеше да бъде мъжка ама...........
Извинявай,ама ти от къде си на 100% сигурен,че надписите са твоите,а не на човека 5 блока по надолу ? По някакъв отличителен белег ли си ги позна или в тоя град има само 1 голф ?
не заемам ничия страна,ама нещо почвате да дразните,без да сте чули и другата страна ...
лека вечер и намалете семките
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
онлайн е в момента, чекаме му мнението по темата 

- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bobocamaro написа:beuchat написа:Динко е писал ЛС на dobrin
.
Аве пич,мое ли да ми обиасниш за кво ревеш на чужди гробища?Партийно ли го играеш с тоа красавец,баща ли си му?Кротни малко и като си толко гъстак и си у мизата го накарай да си покаже мутрата.Усещаш ли как си се орипал на камара народ в тоа форум и нема да е твойта?
На администраторски становища не се позовавай,няма да те огрее.
от един клас са както беше казал някой колега по-горе

- Vencitu
- Автомобил:
- Двигател:
Май е време за катанец докато Динко не реши да постне нещо в негова защита(евентуално) Стана неделна спам тема 

- Zerga3GT
- Автомобил: Golf A3
- Двигател: ABU 94
- Контакти:
Dimitar_PS написа:протокола за изземане го дават на този дето ги е взел,а Динко ги Върна и даже не се извини,а пак аз сам на 34 години и кав си ти 4е да ти давам на тебе документи снимки и тем подобни,а които иска нека пак да доиде и да краде ,ама да е над 18 4е да мога да го с4упя, а за хлапето то ве4е си понесе отговорността в полицията,кои крив кои прав то се видя,стига ве4е с тоя алаш вериш,които му трябват 4асти има магазини, ина4е мноооого 6те боли
Ами тогава си изключи операта или мозилата и си пусни по бтв "без дрехи" кво си се напънал като няма какво да показваш мии си краката и лягай
Върни се в “ОФФ-Топик - други”