крадци на аксесоари "Крадец от форума!"

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Re: крадци на аксесоари "Крадец от форума!"

Мнениеот Даскала™ » Нед 18 апр 2010 21:49

Моля,обвинителя да представи необходимите документи и доказателства за да може да се даде ход на делото :012:

Потребителски аватар
beuchat
Автомобил: 1990 Golf 2
Двигател: 1.6 EZ

Мнениеот beuchat » Нед 18 апр 2010 21:49

Динко е писал ЛС на dobrin
Мисля,че той преценя какво ще се случи с темата,а не вие "колеги".
Евала бе.Не сте чули и другата страна и почвате да "чупите" пръсти.
Сигурен съм,че половината дето чупят пръсти наживо ще гледат жално-милно.

Потребителски аватар
kakyra
Автомобил: VW Passat B5
Двигател: 1.6

Мнениеот kakyra » Нед 18 апр 2010 21:50

DimoNN написа:
kakyra написа:Абе момчето е на 17. Кво очаквате, той мисли като мекотело, още не е почнал да вади пари, че да ги оценя. Както се казва, нека първи да хвърли камака, този който не е грешил.

17, мекотело ?!? :screwy да не е на 5? че той след по-малко от година ще има право да гласува! :banghead:

Тва е друг въпрос. За прехода от гимназия- колеж или там работа е страшна прмяна в характера. Работя с ученици от близо година и знам че те найстина мислят като МЕКОТЕЛО. Тва и 12 клас, всички мислят, че света се върти около тях. Както и да е, не защитавам момчето, много е грешно, просто не виждам кво всички работят "силово" при положение, че всичко си е помеждутях и те да си се разбират. И го съветвам този младеж да се ИЗВИНИ, ама не само пред него ами публично с тема или тук.

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Нед 18 апр 2010 21:50

DimoNN написа:
kakyra написа:Абе момчето е на 17. Кво очаквате, той мисли като мекотело, още не е почнал да вади пари, че да ги оценя. Както се казва, нека първи да хвърли камака, този който не е грешил.

17, мекотело ?!? :screwy да не е на 5? че той след по-малко от година ще има право да гласува! :banghead:

Колеги,не сте прави,помислете и над другия вариант,момчето е на 17 и няма пари за едно голфче,какво да прави човека,ами простое,започва да събира на части,по дарителска сметка,едно по едно,днес фарче,утре ляти джанти и така до като събере цялата кола mhihi :063:

Ka6iKa
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ka6iKa » Нед 18 апр 2010 21:51

misho_golfa написа:Ако, той беше невинен, щеше да пише в темата като мъж, а не да се крие, каот мишка.

Ма такъв не като мишка а там от дето е дошал го навираш.

Потребителски аватар
Nikkolay
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nikkolay » Нед 18 апр 2010 21:52

И аз така мисля - видяло ги частите лапето, харесали му и ги взимало....чиста работа mhihi
Същата работа мое роднинско момче преди 1 седмица(19 годишно). Счупило на баща си Пасата страничното огледало като паркирал и ми вика, "ще взема от някоя друг пасат пластмасата."
Обяснявам му - ти луд ли си, как така ще бараш на хората колите, я си представи вашата да я намерите така, хубаво ли ще ти е! предупредих го да не си и помисля, щото ще съм първия, който ще го нарита ако посмее да пипа, и си взе бележка, казва ми "Прав си, няма така да правя"
лапешка работа, ще им дойде акъла, я с шамари я с времето :да:

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Нед 18 апр 2010 21:53

beuchat:То другата страна беше онлайн,и със сигурност е прочел всеки един ред от темата.Защо не е взел отношение да се защити?Поне аз,ако нямам вина в това,за което ме обвиняват ще гледам да се защитя,и да докажа че обвинителя не е прав.Не взимам ничия страна в случая.

Потребителски аватар
Zerga3GT
Автомобил: Golf A3
Двигател: ABU 94
Контакти:

Мнениеот Zerga3GT » Нед 18 апр 2010 21:54

Nikkolay написа:"Прав си, няма така да правя"

И един мърмот завиваше в станиол..... :да:

Потребителски аватар
Dimitar_PS
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dimitar_PS » Нед 18 апр 2010 21:55

Zerga3GT написа:
Аз не мога да разбера защо се вдига патардия при положение че няма солидни доказателства дай снимка или документ от полицята дето си писал и тн.

Тя и баба ми ако имаше дръжка щеше да бъде мъжка ама........... :012:
протокола за изземане го дават на този дето ги е взел,а Динко ги Върна и даже не се извини,а пак аз сам на 34 години и кав си ти 4е да ти давам на тебе документи снимки и тем подобни,а които иска нека пак да доиде и да краде ,ама да е над 18 4е да мога да го с4упя, а за хлапето то ве4е си понесе отговорността в полицията,кои крив кои прав то се видя,стига ве4е с тоя алаш вериш,които му трябват 4асти има магазини, ина4е мноооого 6те боли

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Мнениеот bobocamaro » Нед 18 апр 2010 21:57

beuchat написа:Динко е писал ЛС на dobrin
.

Аве пич,мое ли да ми обиасниш за кво ревеш на чужди гробища?Партийно ли го играеш с тоа красавец,баща ли си му?Кротни малко и като си толко гъстак и си у мизата го накарай да си покаже мутрата.Усещаш ли как си се орипал на камара народ в тоа форум и нема да е твойта?
На администраторски становища не се позовавай,няма да те огрее.

Потребителски аватар
MaRtiNsKi
Автомобил: GOLF V
Двигател: TDI

Мнениеот MaRtiNsKi » Нед 18 апр 2010 21:58

Dimitar_PS написа:
Zerga3GT написа:
Аз не мога да разбера защо се вдига патардия при положение че няма солидни доказателства дай снимка или документ от полицята дето си писал и тн.

Тя и баба ми ако имаше дръжка щеше да бъде мъжка ама........... :012:
протокола за изземане го дават на този дето ги е взел,а Динко ги Върна и даже не се извини,а пак аз сам на 34 години и кав си ти 4е да ти давам на тебе документи снимки и тем подобни,а които иска нека пак да доиде и да краде ,ама да е над 18 4е да мога да го с4упя, а за хлапето то ве4е си понесе отговорността в полицията,кои крив кои прав то се видя,стига ве4е с тоя алаш вериш,които му трябват 4асти има магазини, ина4е мноооого 6те боли

Извинявай,ама ти от къде си на 100% сигурен,че надписите са твоите,а не на човека 5 блока по надолу ? По някакъв отличителен белег ли си ги позна или в тоя град има само 1 голф ?

не заемам ничия страна,ама нещо почвате да дразните,без да сте чули и другата страна ...

лека вечер и намалете семките

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Нед 18 апр 2010 21:59

онлайн е в момента, чекаме му мнението по темата :arrow:

Потребителски аватар
Nikkolay
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nikkolay » Нед 18 апр 2010 21:59

bobocamaro написа:
beuchat написа:Динко е писал ЛС на dobrin
.

Аве пич,мое ли да ми обиасниш за кво ревеш на чужди гробища?Партийно ли го играеш с тоа красавец,баща ли си му?Кротни малко и като си толко гъстак и си у мизата го накарай да си покаже мутрата.Усещаш ли как си се орипал на камара народ в тоа форум и нема да е твойта?
На администраторски становища не се позовавай,няма да те огрее.

от един клас са както беше казал някой колега по-горе :да:

Потребителски аватар
Vencitu
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vencitu » Нед 18 апр 2010 21:59

Май е време за катанец докато Динко не реши да постне нещо в негова защита(евентуално) Стана неделна спам тема :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Zerga3GT
Автомобил: Golf A3
Двигател: ABU 94
Контакти:

Мнениеот Zerga3GT » Нед 18 апр 2010 22:01

Dimitar_PS написа:протокола за изземане го дават на този дето ги е взел,а Динко ги Върна и даже не се извини,а пак аз сам на 34 години и кав си ти 4е да ти давам на тебе документи снимки и тем подобни,а които иска нека пак да доиде и да краде ,ама да е над 18 4е да мога да го с4упя, а за хлапето то ве4е си понесе отговорността в полицията,кои крив кои прав то се видя,стига ве4е с тоя алаш вериш,които му трябват 4асти има магазини, ина4е мноооого 6те боли

Ами тогава си изключи операта или мозилата и си пусни по бтв "без дрехи" кво си се напънал като няма какво да показваш мии си краката и лягай

Върни се в “ОФФ-Топик - други”