Абе маа му опраих си сички водни връзки и прочие но нещо водата от казанчето ми се изчезва а нямам течове никаде (или поне аз така си мислия тъй като не го виждам)идеи?
Или по малко от парното в купето, или пълни цилиндър/маслото. Как е маслото на вид? личи ли маслено петно в разширителното казанче? И опиши какъв е точно двигателя. Сложи единголям лист картон под двигателя и ще проличи, ако е външен теч.
Аз бях така и даже и тем пусках,но ефект никакъв,чак сега свалих радиатора и от едната сглобка е изтичала водата,личи си по ръждата,точно там където е капъла водата,такаче ти провери и радиатора си
свали си радиатора и виж дали не е спукан , понеже при мене преди около 3месеца викам си един ден ще го сваля да видя дали е спукан и кво се оказа там отстрани кадето е самата сглобка 2 леки пукнатини и като запалиш колата почва да нагрява и тая вода/антифриз изчезва и нема как да разбереш след като не свалиш всички източници да ги провериш и след това смених стария радиатор с нов и после опалаа оказах се с издухана гарнитура успех
Хорица проблема маи се оказва доста по ... сложен днеска проверих си водата беше ок отидох до центъра и обратно в Аспарухожо има няма 10тина километра и нямах капка вода още по страното беше че и вентилатора ми не се беше включил а попринцип се вклиюва... идеи?
Маслото прилича ли на масло? Пак рутинно отбелязвам, с вода за охлаждане не се кара! Целогодишно антифриз, преди зимата тест с ареометър или фризер на проба от него, на няколко години (според антифриза) смяна.
Едит:
Zlobomir написа:Сложи един голям лист картон под двигателя и ще проличи, ако е външен теч.
Последна промяна от Zlobomir на Пет 30 апр 2010 22:13, променено общо 1 път.
Pi4ove sled d1lgi razsledvaniq gonki na voda dolivaniq i pro4ie namerih ot kade e okaza se edna mn gadna trabi4ka koqto prosto ne be6e ne6to kakto tr no da kajem 4e edna metalna svinska opa6ka sv1r6i mn dobrarabota