Мнениеот freestyler911 » Пет 30 апр 2010 17:27
Колеги. Фолксваген е най масовия автомобил в България. Обърнете внимание какъв процент от автомобилите са ФВ.
И ще каже някой с 5 акъла "Ми то виж статистика, ФВ се развалят по 500 коли на месец и ходят в сервиз, пък от Хонда (например) се развалят 50. Хондата е по добра , по здрава!"
Е да ама не! Ако се карат 1 милон ФВ , и 100 000 Хонди, и влизат 500 ФВ в сервиз месечно и 50 Хонди месечно, смея да твърдя с 2 ръце и два крака че Хондата е по голям строшеняк от ФВ.
Плюс това , на ФВ почти всеки знае слабите места.... защо ли , ми защото всеки втори има ФВ. Защото колкото е по масов един автомобил, толкова по добре са познати дефектите му, толкова повече части има, толкова повече майстори са се "научили" да го отремонтират качествено. !
Колкото е по непознат автомобила, колкото по малко бройки има на пазара толкова по шит е работата.
Решението е "Всеки втори кара голф. Много банална кола е." , "ДА.Точно затова и аз ще си купя такава!"
Я кажете нещо за слабите места на Мъркюри (което и да е!) , ми няма, не знаете, но не защото няма , а защото не познавате автомобила.
Много е добре че се знаят слабите точки на модела. Така знаеш какво да гледаш и какво да търсиш!
Аз лично бих заложил на най- масовия автомобил. На най баналния. На този който всеки знае че еди кое си му се чупело.....