помощ относно проблем с боята...

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
absolutlover
Автомобил:
Двигател:

помощ относно проблем с боята...

Мнениеот absolutlover » Съб 01 май 2010 22:36

здравейте имам един проблем който може би имат и други колеги който карат малко по старички коло.Та проблема ми е че лака върху боята се е истаркал и продалжава да се люспи а самата боя под него си е здрава и въпроса ми е може ли цялата кола да се мине със някоя мн ситна шкурка колкото да падне лака и после да се напраска на ново с лак.моля ако някой го е правил или е запознат да даде едно мнение да знам дали има смисал да се мъча да я оправям благодаря ви предварително :D

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Re: помощ относно проблем с боята...

Мнениеот my heart iS iCe » Съб 01 май 2010 22:40

Няма как да стане колега, защото ще се надраска и боята, и после като сложиш лак, няма смисъл! По-добре ще е нацяло да се минат елементите!

absolutlover
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот absolutlover » Пон 03 май 2010 0:14

ами да колега така знам ама така изисква и много парички а пък ако се махне само лака ще излезне мн евтино казаха ми и един друг вариант да напраскам с лак местата на които се е излиспил и после да се пастира така дали ще стане

Потребителски аватар
golf3gtivr6
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golf3gtivr6 » Чет 10 юни 2010 16:50

ако ти е по-дълго стояла боята без лак , цветовете със сигурност няма да са същите като както е била покрита , ще стане на петна ако пръснеш само лак. Боята и лака се пръскат при интервал 1-2часа , за да запечата хубаво. Само лак няма да стане 99% сигурен :да:

Върни се в “Направи си сам!”