помощ относно проблем с боята...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
помощ относно проблем с боята...
здравейте имам един проблем който може би имат и други колеги който карат малко по старички коло.Та проблема ми е че лака върху боята се е истаркал и продалжава да се люспи а самата боя под него си е здрава и въпроса ми е може ли цялата кола да се мине със някоя мн ситна шкурка колкото да падне лака и после да се напраска на ново с лак.моля ако някой го е правил или е запознат да даде едно мнение да знам дали има смисал да се мъча да я оправям благодаря ви предварително 

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: помощ относно проблем с боята...
Няма как да стане колега, защото ще се надраска и боята, и после като сложиш лак, няма смисъл! По-добре ще е нацяло да се минат елементите!
-
- Автомобил:
- Двигател:
ами да колега така знам ама така изисква и много парички а пък ако се махне само лака ще излезне мн евтино казаха ми и един друг вариант да напраскам с лак местата на които се е излиспил и после да се пастира така дали ще стане
- golf3gtivr6
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
ако ти е по-дълго стояла боята без лак , цветовете със сигурност няма да са същите като както е била покрита , ще стане на петна ако пръснеш само лак. Боята и лака се пръскат при интервал 1-2часа , за да запечата хубаво. Само лак няма да стане 99% сигурен