Моето зелено бижу ( Русе )

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
lucky7o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Моето зелено бижу!

Мнениеот lucky7o » Пет 16 апр 2010 18:27

Прочетох цялата тема на един път,супер сте се справили ! Харесва ми голфа,естесвено има неща ,който не ми харесват,но няма да коментирам тъй като е правена по твой вкус а не по мой :D Много добре се е получило всичко :!: Само панела за парното някак ми грознее прекалено,нищо лошо не казвам това е мое мнение,че може да се преправи някак.Другото,което ми направи впечатление,може и от снимките да е ,но ножът на предната броня седи някак сгънат на вътре,аз също се занимавах с направата на една кола преди време и моят нож седеше по същият начин,което доста ме дразнеше,при мен проблема беше в това,че бях махнал тази маска,която седи под бронята и не знам точно как,но това се отразяваше на ножа :lol: След като я сложих нещата се оправиха.
До 20 страница се не вярвах,че колата ще изглежда по този начин (окачването имам предвид) но ме изненада :) Джантите са супер,всичко е супер :bowdown

Потребителски аватар
EliPavlova
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот EliPavlova » Пет 16 апр 2010 22:27

Това за парното ще го доизмислим... и аз мисля, че нещо не си дойде на мястото.
Ножа вече го няма - няма я цялата броня / беше някакво лято нещо/ :) Намерих си истинска, сега и търся нож.
За 8 ми март получих двигател 1.8 от приятелят ми, след това почти всичко от коша отново беше извадено. :077: Целия двигател беше преработен. Днес я запалихме отново. Надявам се до няколко дни да я върна на пътя и през лятото да се довършат и напаснат последните дребни неща.

п.п.
По късно ще потърся някоя снимка от новия двигател :)

Потребителски аватар
NIKeSh0
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NIKeSh0 » Пет 30 апр 2010 17:59

: vw fen

Потребителски аватар
Speedy86
Автомобил: Audi A4 1.8 20V
Двигател: ADR 1996

Мнениеот Speedy86 » Пет 30 апр 2010 18:02

: vw fen

Потребителски аватар
judasss
Автомобил: neshto nezakonno
Двигател: 2.9 VR6
Контакти:

Мнениеот judasss » Пет 30 апр 2010 18:55

Колежке , защо не го изхвърлиш това гърне ? На Крушуна го видях , вобще не се връзва с хубавата кола , виси , некво елипсовидно , не прилича на нищо :да: :012:

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Съб 01 май 2010 0:09

Къде са снимките?

Потребителски аватар
EliPavlova
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот EliPavlova » Нед 02 май 2010 23:44

И така... По колата все още има работа... Търсят се елементи за подмяна с по-добри. Цяяяяло лято ще се забавляваме с нея. След поставянето на новия двигател колата беше на няма и 100 км пробег, преди да тръгна за Крушуна с нея. Там ми се случи най-невероятното нещо, което дори не съм предполагала, че е възможно...
Имах честта колата ми да бъде наредена сред най-добрите :oops:
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Благодаря на колегите от Плевен за това което направиха за мен :bowdown :bowdown :bowdown
Изображение

Изображение

Хах и Страхил бил тук...
Изображение

Изображение

И сред цялата суматоха...

Изображение

Изображение

Даже си поплаках малко...
Изображение

Изображение

Това, мили другарчета, е на всички вас, които имахте нерви за ме изтърпите и продължавате да го правите, за всички вас, които бяхте до мен и ме подкрепяхте и помагахте, за всички вас, които понякога сте се лишавали дори от съня си, само и само да довършим започнатото за деня, за семейството ми, което ме подкрепи, въпреки налудничевата идея да вляза в сервиза. /няма да споменавам имена, за да няма засегнати кой в какъв ред е сложен в редичката/. Поклон пред всички ВАС :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown
Изображение

и още малко снимки от поляната:
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

п.п.
Сигурно мога да пиша, до сутринта, но цяла седмица не мога да си събера мислите. Съборът за мен беше уникален във всяко едно отношение... Мястото... Хората... Емоциите... Всичко!

п.п.2 За колегата с въпроса за накрайника:
Намислила съм си нещо за цялата генерация, така е е абсолютно безсмислено да се коментира накрайника.

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Пон 03 май 2010 0:52

Ели, колата ти е страхотна :applause:

Изображение

Потребителски аватар
judasss
Автомобил: neshto nezakonno
Двигател: 2.9 VR6
Контакти:

Мнениеот judasss » Пон 03 май 2010 8:04

:bowdown :bowdown :bowdown
А за по широки джанти :mrgreen:

Потребителски аватар
EliPavlova
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот EliPavlova » Пон 03 май 2010 9:12

judasss написа:А за по широки джанти :mrgreen:
[quote="judasss"]
За другите джанти ще пиша когато са готови, тези ще и останат за зимните пантофки. :oops:

Потребителски аватар
VWIV
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWIV » Пон 03 май 2010 9:13

Браво,всеки който положи толко труд заслужава награда.

Потребителски аватар
T.C.T.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот T.C.T. » Пон 03 май 2010 12:39

judasss написа::bowdown :bowdown :bowdown
А за по широки джанти :mrgreen:

А за други стопчета ? :roll:

Потребителски аватар
EliPavlova
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот EliPavlova » Пон 03 май 2010 13:47

T.C.T. написа:А за други стопчета ? :roll:

Стоповете са тези и няма да са други :)

Потребителски аватар
Pironski
Автомобил: VW Golf II GTI 8V
Двигател: PB
Контакти:

Мнениеот Pironski » Пон 03 май 2010 13:51

Колеги не мислите ли,че прекалявате вече с тия предложения!?!
Все пак това не е крайния вид на колата,а и все пак не всеки може да има възможност да си закупи джанти и окачвания за по 1000лв!!!

Знам,че има още какво да се иска от вида на това "бижу" просто бъдете по-търпеливи!
За пример мога да дам колата на Сашо,той започна от 0-та,а сега колата му е една от най-харесваните 2-ки в България.
Той самия има няколко модела стопове,фарове и т.н зависи от настроението както казват накои хора. :)

Ели успех в продължението на сериала :039:

Потребителски аватар
EliPavlova
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот EliPavlova » Пон 03 май 2010 15:28

Здравко, благодаря за подкрепата, както и на всички които са до мен :oops:
За колата... Има неща които наистина изискват повечко време..
Искам да сменя таблото, защото това си има забележки, искам да сложа дигитално, както и друго управление на парното. - Когато имам всичко налично ще се свали целия панел и се прави целия, безсмислено е да го разглабям постоянно.
Генерацията искам да е хром никел от край до край - тогава вече може да си говорим за накрайници.
Джанти има - 2 комплекта - едни на нея и едни в гаража - по другите има работа, а и трябва да им намеря и подходящи гуми.
Има да се оправят малко забележки по колата - планирала съм си го за лятото, за да мога да и обърна повече внимание.
Има да се сменят няколко уплътнения, но е много трудно да се намерят читави.
За стоповете - има черна Хела но не ми харесва, зелената Хела не е подходяща за цвета - има разлика в нюансите и изглежда неприятно, има си и стоковите, но и с тях не ми харесва. Тези са си на мястото и съвсем не мисля да го коментирам повече - да кажем, че така ми харесва.
Колегата eCy! ми подари малък нож, за което много Благодаря на него и на целия Плевен Тийм :bowdown :bowdown :bowdown - знам, че с големия е по-красива, но е почти невъзможно да се движа с него в градски условия, все пак ми е нужна и практичност.
Трябва да си намеря друг мокет, защото има проблем с отворите около ръчната спирачка, както и още малко неща по интериора.
С новия двигател за сега всичко е наред - 1.8 ми е напълно достатъчен и ако не даде дефект - също не мисля да го сменям повече.

Като цяло вида на колата ще е този. Ще мога да кажа, че е готова, след като направя гореописаното, все пак това е първоначалната идея, която никак не се е изменила.

Така или иначе - сега се уча и всеки ден ме изумява по нещо. Предвид факта, че това е първия автомобил, заради който влязох в сервиза и няколкото месеца труд - резултатът, за мен поне, е много повече от задоволителен.
Друг е въпроса, че никога не съм предполагала, че ще си имам точно такова хоби.

п.п.
Моля ако някой има добри снимки на колата от Крушуна да ги пусне в темата или да ми пише на лични. Предварително благодаря.

Върни се в “Оптичен тунинг”