Здравко, благодаря за подкрепата, както и на всички които са до мен
За колата... Има неща които наистина изискват повечко време..
Искам да сменя таблото, защото това си има забележки, искам да сложа дигитално, както и друго управление на парното. - Когато имам всичко налично ще се свали целия панел и се прави целия, безсмислено е да го разглабям постоянно.
Генерацията искам да е хром никел от край до край - тогава вече може да си говорим за накрайници.
Джанти има - 2 комплекта - едни на нея и едни в гаража - по другите има работа, а и трябва да им намеря и подходящи гуми.
Има да се оправят малко забележки по колата - планирала съм си го за лятото, за да мога да и обърна повече внимание.
Има да се сменят няколко уплътнения, но е много трудно да се намерят читави.
За стоповете - има черна Хела но не ми харесва, зелената Хела не е подходяща за цвета - има разлика в нюансите и изглежда неприятно, има си и стоковите, но и с тях не ми харесва. Тези са си на мястото и съвсем не мисля да го коментирам повече - да кажем, че така ми харесва.
Колегата eCy! ми подари малък нож, за което много Благодаря на него и на целия Плевен Тийм

- знам, че с големия е по-красива, но е почти невъзможно да се движа с него в градски условия, все пак ми е нужна и практичност.
Трябва да си намеря друг мокет, защото има проблем с отворите около ръчната спирачка, както и още малко неща по интериора.
С новия двигател за сега всичко е наред - 1.8 ми е напълно достатъчен и ако не даде дефект - също не мисля да го сменям повече.
Като цяло вида на колата ще е този. Ще мога да кажа, че е готова, след като направя гореописаното, все пак това е първоначалната идея, която никак не се е изменила.
Така или иначе - сега се уча и всеки ден ме изумява по нещо. Предвид факта, че това е първия автомобил, заради който влязох в сервиза и няколкото месеца труд - резултатът, за мен поне, е много повече от задоволителен.
Друг е въпроса, че никога не съм предполагала, че ще си имам точно такова хоби.
п.п.
Моля ако някой има добри снимки на колата от Крушуна да ги пусне в темата или да ми пише на лични. Предварително благодаря.