santo_trafficante написа:хващаш за гушата и през балкона
Само това е лечнието, котка от бой не рзбира.
santo_trafficante написа:хващаш за гушата и през балкона
zdravko_dimitrov1986 написа:ISRalien написа:Моя е същия (във Видин си е).. Като види баба ми или леля ми става звер. Те пък още от първия път като усетили по-специално отношение ги е хванало шубето към него и той го усеща и се озлобява още повече.
Ходят с дебели дрехи, с по няколко чифта анцузи вкъщи, ако не го качим на таванската.
Ветеринаря викаше "дай ше му ги клъцнем, даже и 2 стъклени ще му сложа, да не му падне самочувствието", ама аз така и не се навих...
Но и аз съм чувал, че като ги клъцнат става по-голяма мърда и от програмист в офиса, съответно дебелее, абе гарфийлд гледал ли си![]()
Котките са МНОГО своенравни, не можеш да го дресираш това току така...
Режи му производителите на тестостерон и му се радвай как ти си знаеш.
Почти същото е и при мен. бабата още първият път като я драсна леко и тя се разфуча и той е запомнил. Тя е с разширени вени на крката и като я дарува сериозно доста време ни отне да спрем кръвта. От тогава мина почки година, а белрезите все още са червени и пресни.
Навивам баща ми да си остане малко по софия още няколко дни да се успокои атмосферата. Днеска конс. с ветеринар и, ако каже следобед на хоперационната.
как ще го мъкнеме до ветеринаря просто не ми се мисли.
Поздрави.
VencokO написа:...
И изобщо - котка в апартамент не вирее, аз поне цял живот съм имал котки, но на двора в къщата, разбира се си внасям някоя от време на време, но не е строго затворена вкъщи само. За тези, които ще си взимат котка само за вкъщи по-добре да не мъчат животното.
feikot написа:Само боя възпитава.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта