турбо настройка passat 1.8 20v 150
турбо настройка passat 1.8 20v 150
Значи питанката ми е следната,смених паричката в турбината,и сега надува на много големи обороти след 4-5 хил. и нз какво точно трябва да пипна за да се нормализират нещата,някой да има идей ?
мерси

- kirhadj
- Автомобил:
- Двигател:
Re: турбо настройка passat 1.8 20v 150
За коя паричка става въпрос? за байпаса ли?
- turbalan1
- Автомобил:
- Двигател:
Реголира се от болчето на уест гейта,при затворен клапан.
Къде ти я смениха и колко пари ти взеха.че аз имам една в гаража със счупена паричка.
п.с моята беше гръмнала от бедна горивна смес(помпата не даваше достатъчно налягане),не знам при теб как е

Къде ти я смениха и колко пари ти взеха.че аз имам една в гаража със счупена паричка.
п.с моята беше гръмнала от бедна горивна смес(помпата не даваше достатъчно налягане),не знам при теб как е

Последна промяна от turbalan1 на Вто 04 май 2010 18:02, променено общо 1 път.
ами в разград,а кое е точно това болче и при затворен клапан просто затягам това болче така ли
ами за около 80 лв ми я направиха...тя каква в за 1.8 20v ли е турбината ти

- turbalan1
- Автомобил:
- Двигател:
Да оригиналната К03,така я докарах от Швейцария и тук,като я смених се оказа,че горивната помпа не дава необходимото налягане(вкарва повече кислород и
).Сега ми седи в гаража та питам,за да си я оправа някога и на Промоция.
А за реголирането,ще вида да дам снимка.

А за реголирането,ще вида да дам снимка.
- turbalan1
- Автомобил:
- Двигател:
Ето на тази вилка ти е закачен уестгейта
трябва тези двета гайки,
като паричката трябва да е в затворени положение(трябва да го направиш преецизно).
А ето така изглежда моята
трябва тези двета гайки,
като паричката трябва да е в затворени положение(трябва да го направиш преецизно).
А ето така изглежда моята
колеги ,приятели !моля ви научете и мен неукия какво е това нещо "паричка" и "уест гейт"(западна врата)!регулирал съм не едно турбо (включително и такова) и така не открих "паричката"?! намирах я после в усмивката на клиента и в моя джоб!моля ви пишете технически грамотно ,а не на жаргон . моля ви! 

- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
rudoni написа:колеги ,приятели !моля ви научете и мен неукия какво е това нещо "паричка" и "уест гейт"(западна врата)!регулирал съм не едно турбо (включително и такова) и така не открих "паричката"?! намирах я после в усмивката на клиента и в моя джоб!моля ви пишете технически грамотно ,а не на жаргон . моля ви!
Цък тука!

много благодаря за снимковия материял,аз точно на тази вилка имам лек ход,когато оста мине през вилката има око 5-6 мм ход,аз го направих така,на затворена паричка,когато по4не да бута лостчето парво да мина луфта и след това да избута паричката...а ти тива турбо случай но продаваш ли го....
и днес забелязах 4е самото вакумно устройство не движи оста,а вчера мрадваше малко на какво може да се далжи,проверих маркучетата наред са ?!?!?

ChimeyJimmey написа:rudoni написа:колеги ,приятели !моля ви научете и мен неукия какво е това нещо "паричка" и "уест гейт"(западна врата)!регулирал съм не едно турбо (включително и такова) и така не открих "паричката"?! намирах я после в усмивката на клиента и в моя джоб!моля ви пишете технически грамотно ,а не на жаргон . моля ви!
Цък тука!
помолих да се пише на технически български език без жаргони.