моля някой ако знае как се сваля джойстика за ел.огледалата да каже или пък ако има снимков материал ще е още по добре
става дума за голф4 99' Tdi
поздрави

plamski3 написа:Аз го свалих е тънко джобно ножче. Първо лекичко го повдигаш отдолу, после внимателно от горе и се сваля (ако внимаваш няма да има драскотини). Мисля че се държеше на 3 такива щипчици: горе,долу и в ляво.
Успех!
А как трябва да се движат огледалата? Като местя лявото да се движат и двете и после донастройвам дясното ли? Или всяко по отделно?
noriac написа:plamski3 написа:Аз го свалих е тънко джобно ножче. Първо лекичко го повдигаш отдолу, после внимателно от горе и се сваля (ако внимаваш няма да има драскотини). Мисля че се държеше на 3 такива щипчици: горе,долу и в ляво.
Успех!
А как трябва да се движат огледалата? Като местя лявото да се движат и двете и после донастройвам дясното ли? Или всяко по отделно?
И аз го свалих по същия начин доста лесно излезе почти без никакви белези , незнам тези колеги който са сваляли цялата кора ясно са мазохисти
icefire написа:noriac написа:plamski3 написа:Аз го свалих е тънко джобно ножче. Първо лекичко го повдигаш отдолу, после внимателно от горе и се сваля (ако внимаваш няма да има драскотини). Мисля че се държеше на 3 такива щипчици: горе,долу и в ляво.
Успех!
И аз го свалих по същия начин доста лесно излезе почти без никакви белези , незнам тези колеги който са сваляли цялата кора ясно са мазохисти
Или са мазохисти, или не искат да рискуват да се получат драскотиниДа, може да се свали и само копчето, при това то да остане невредимо, но си е рисковано.
Кората се сваля толкова лесно, че не виждам никакъв елемент на мазохизъм
Все пак, всеки си преценява в зависимост от времето и условията, с които разполага.
Ако въпреки всичко някой тръгне да сваля кората на вратата, ето линк със снимки и инструкции: http://forums.vwvortex.com/showthread.p ... -mirror%29
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 75 госта