Голфаджията - селянин! Писна ли ви?

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
gti_power
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gti_power » Чет 18 ное 2004 17:30

хахахахахахахахахха bowdown bowdown
;-)

абе че се засичаме , засичаме се ,
но забелязах че като си бях омачкал предницата (счупени фарове, смачкани калници , паднала броня) малко хора смееха да ме засечат ,незнам външния вид на автомобила ли ги плашише ...
:twisted: :twisted:

Потребителски аватар
asentm
airman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asentm » Чет 18 ное 2004 17:35

това го има навсякъде по света, проблема при нас е, че не се уважаваме.....всеки ако има възможност ще си купи това дето иска....аз уважавам всеки и с Траби да е човек е, щом го виждам че има отношение към колата и си я обича. Бих казал селянин на този дето кара хубава кола заради ЕГОТО си.
Ходих няколко пъти на Божурище.... гледам много хора..зяпад и плюят тези които са отишли да зяпат, абе ужас. Като ги слушам всеки, всеки момент ще изкарат по нещо извън земно....ама тъпи като на гайда гъза.....последния път отидохме с приятели и картове.......тия там всички пъпеши не знаеха за какво става въпрос и щяха да им изпаднат очите....е оплюха и това..........и си тръгнаха болшенството от тях ПЕШ

remo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот remo » Пет 19 ное 2004 0:41

asentm написа:това го има навсякъде по света, проблема при нас е, че не се уважаваме.....всеки ако има възможност ще си купи това дето иска....аз уважавам всеки и с Траби да е човек е, щом го виждам че има отношение към колата и си я обича. Бих казал селянин на този дето кара хубава кола заради ЕГОТО си.
Ходих няколко пъти на Божурище.... гледам много хора..зяпад и плюят тези които са отишли да зяпат, абе ужас. Като ги слушам всеки, всеки момент ще изкарат по нещо извън земно....ама тъпи като на гайда гъза.....последния път отидохме с приятели и картове.......тия там всички пъпеши не знаеха за какво става въпрос и щяха да им изпаднат очите....е оплюха и това..........и си тръгнаха болшенството от тях ПЕШ

Точно така е, "българска работа" която взе доста да наподобява на една друга работа "Циганската" :) , но какво можем да направим "НИЩО" :(

Потребителски аватар
didodi
Автомобил: Amarok DOUBLE cab
Двигател: CSHA 2014
Контакти:

Мнениеот didodi » Пет 19 ное 2004 10:52

Е стигаде , никаде не съм споменал "опел" :roll: Мир :!:
asentm , прав си , и то много :heavymetal:

Peshev
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Peshev » Нед 21 ное 2004 18:16

Има нещо вярно в думите на asentm - българинът знае само да плюе, не да създава... Ето за ладата, която беше в bg-tuning.net - на фона на 85% положителни мнения имаше 15% отрицателни - само дето от всички тях САМО ЕДНО беше написано от интелигентен човек, който чисто и просто си каза мнението - "Не ми харесва." Другите отрицателни мнения бяха на доста ограничени хора - то им личеше по речниковия запас и по правописа, да не говорим за многото псувни...
Извинявайте за offtopica, но се ядосах малко и затова...

Потребителски аватар
Papa_Dock
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Papa_Dock » Вто 30 ное 2004 17:40

Един много голям разбира4 относно МПС - тата, веднъж ми каза 4е германците немогат да произвеждат бързи коли, а Голфът бил една от наи големите таратаики.Но нали са ме възпитали мама и тате та коментирах мнението му с един жест на ръката.То всеки с интересите си де... Но пък да са живи и здрави и те и маиките им....

Потребителски аватар
flash
Автомобил: Golf III GT TDI
Двигател: 1z 1994

Мнениеот flash » Вто 30 ное 2004 17:44

Айде някой да дойде до колата и да ми каже че съм селянин, майка му после няма да го познае к..... мръсно.

golf_tuning
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golf_tuning » Вто 30 ное 2004 18:40

Според мен тези които го казват тва са наи големите селяни :lol:

prj57
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот prj57 » Сря 01 дек 2004 19:11

Нали знаете НАШТО СЕЛО, НАЙ-ГОЛЕМО....

Sisq0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sisq0 » Чет 02 дек 2004 2:40

flash написа:Айде някой да дойде до колата и да ми каже че съм селянин, майка му после няма да го познае к..... мръсно.
И това ще обори ли тезата, че не си селянин? Нали се сещаш, че физическата разправа е най-лесния начин да решиш един спор, но в същия момент е и най-нелепото решение. Аз примерно съм тренирал кикбокс близо 6 години, имам участия на първенства и медали. Това значи ли, че трябва да размажа всеки който има нещо против моята скромна личност? Много по-голямо удоволствие ми доставя да "нахраня" някого с думи. Така най-боли а и е по-интелигентния начин. Естествено всичко зависи кое до колко ти се отдава...

п.п.
Малко оффтопик но така и не намерих време да те питам защо не дойде на срещата във Варна предния месец. Толкова настояваше за нея а накрая... несериозно отношение :?

Потребителски аватар
ickata
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ickata » Чет 02 дек 2004 8:56

Малко да се оплача...откакто си имам голфа...ми то не минава ден без да ме засекат няколко пъти...да не говорим за излизане на Цариградско...Това ме навежда на друга мисъл...Всичко се връща :twisted: ! Виноват - вече съм привърженик на културното каране.

mad_doctor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mad_doctor » Пет 10 дек 2004 15:13

Мен лично не ми прави впечатление, че всеки ми обяснява как най-големите селяни карали Голф :) Аз познавам достатъчно други хора, които карат Голф и са много добри и съвестни шофьори, за да се хващам на такива изказвания. Факт е, че просто Голфът е много разпространена кола в БГ и по тази причина шансът да се падне някой селяк шофьор в такава кола е голям :)
Освен това мисля, че болшинството шофьори просто са с много ниска култура и правят такива невероятни неща по пътищата, че просто не искам да си мисля..виждал съм невероятни изпълнения както от някое лъскаво Ауди А8, така и от Москвич 12-ка и затова не мисля, че голфаджийте могат да бъдат причислени всички с лека ръка като "селяни"...всичко опира, както беше написано по-горе в темата, до манталитета на БГ шофьорите.

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Пет 10 дек 2004 15:46

Аз сега може да си навлека гнева на всички в този форум, но ще кажа следното:
Видя ли "Голф" около мен, отбивам, спирам да го изчакам и като видя, че е на повече от 500 метра пред мен - продължавам.
Не говоря за това кой е селянин и кой не е!!!
Опита ми, потвърждава, че НАД 70% от "голфаджиите" са некоректни шофьори.
Проблема е, че млади момчета дето нямат кинти за "по-яка" кола, вземат Голф, качават на предната седалка една тъпа п**ка и започват да се правят на мъже. А аз в това време карам жената ми децата ми!

Ета за това според мен е излязъл този прякор на голфаджиите!
И (колкото и неприятно да звучи) хората са донякъде прави. Надявам се хората от този форум да не карат така! Поне за да направят нещо, за да не ги смятат другите за "ГОЛФ_они"

mad_doctor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mad_doctor » Пет 10 дек 2004 16:29

Момчетата без кинти могат да си купят и опел кадет примерно и ще им излезне доста по-евтино не мислиш ли? Така че немога да се съглася с теб, че това е причината. А пък това, че отбиваш и изчакваш е защото и ти се водиш по общото мнение без дори да знаеш защо...сигурен съм, че колкото смотани шофьори си видял в Голф, толкоз си видял и в други коли..проблемът, както казах по-горе, е че Голф е по-разпространена кола.
А иначе хората от форума няма какво да направят повече...какво можем да направим? Да почнем да водим шофьорски курсове? Всичко си зависи от културата на шофьора, какви са му навиците и тн., а не от това дали кара Голф или Астра или каквото и да е...
По-скоро гледай кой е зад волана на колата, а не каква е колата.

Потребителски аватар
Vento
Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
Двигател: ABS+ABF+ABV

Мнениеот Vento » Пет 10 дек 2004 17:40

Изходът е САМО ЕДИН:
- Карайте Голф, Нооо с багажник - Джета/Венто/Бора..... Да сте чули някой да каже за джетаджиите/вентовците/бораджиите, че са селяни?! Неееее.... :twisted: А е посмял, а..... Smackbum eyecrazy :dummy: bishop

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”