абе че се засичаме , засичаме се ,
но забелязах че като си бях омачкал предницата (счупени фарове, смачкани калници , паднала броня) малко хора смееха да ме засечат ,незнам външния вид на автомобила ли ги плашише ...

asentm написа:това го има навсякъде по света, проблема при нас е, че не се уважаваме.....всеки ако има възможност ще си купи това дето иска....аз уважавам всеки и с Траби да е човек е, щом го виждам че има отношение към колата и си я обича. Бих казал селянин на този дето кара хубава кола заради ЕГОТО си.
Ходих няколко пъти на Божурище.... гледам много хора..зяпад и плюят тези които са отишли да зяпат, абе ужас. Като ги слушам всеки, всеки момент ще изкарат по нещо извън земно....ама тъпи като на гайда гъза.....последния път отидохме с приятели и картове.......тия там всички пъпеши не знаеха за какво става въпрос и щяха да им изпаднат очите....е оплюха и това..........и си тръгнаха болшенството от тях ПЕШ
И това ще обори ли тезата, че не си селянин? Нали се сещаш, че физическата разправа е най-лесния начин да решиш един спор, но в същия момент е и най-нелепото решение. Аз примерно съм тренирал кикбокс близо 6 години, имам участия на първенства и медали. Това значи ли, че трябва да размажа всеки който има нещо против моята скромна личност? Много по-голямо удоволствие ми доставя да "нахраня" някого с думи. Така най-боли а и е по-интелигентния начин. Естествено всичко зависи кое до колко ти се отдава...flash написа:Айде някой да дойде до колата и да ми каже че съм селянин, майка му после няма да го познае к..... мръсно.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 106 госта