Машинка централно проблем
Машинка централно проблем
здравейте,проблемът е следният.КОла VW Polo 98 г. Влизало е през задният стоп вода и ми е намокрило машинката на централното и я е окислило.почистих проверихме с един приятел тока по платката и се оказа че само може да заключва а не отключва.някадето по платката нещата не са добре ,и то само за отключването.Можете ли да ми кажете може ли да се оправи или да си купя машинка втора употреба.благодаря предварително
-
berty123
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Машинка централно проблем
брат на мен ми стана същото отнесох я на майстор взе ми 18лв. и след 1 месец пак ми се прецака нервирах се и започнах да си турсия втора рука намерих си за 20лв. в перфектно състояние
ако искаш пиши лс и мога да ти намерия и на теб за 20лв.
перфектно
перфектно
- Dizel_fen
- Автомобил:
- Двигател:
И след като сложиш новата машинка-погледни над нея минава маркуча за пръскалото на задната чистачка.Най-често този маркуч се пука има една извика и мокри машинката.
- Golf`mafia
- Автомобил:
- Двигател:
berty123 написа:брат на мен ми стана същото отнесох я на майстор взе ми 18лв. и след 1 месец пак ми се прецака нервирах се и започнах да си турсия втора рука намерих си за 20лв. в перфектно състояние
перфектно
ако я имаш колега най вероятно я купувам
Благодаря за помоща колеги,обаче взех та я оправих.три писти на платката бяха изгоряли от водата която е текла върху нея.Но за маркуча това не го знаех ще проверя задължително.Благодаря ви отново.
- tisho_tch
- Автомобил:
- Двигател:
Колега понеже имах абс. същия проблем заради този теч от стопа...да не забравиш да свалиш и уплътниш стопа защото пак ще се случи...напр. със силикон 

- tisho_tch
- Автомобил:
- Двигател:
ммдаа понеже мислех че съм оправил моята...ето че днес отново даде фира и не се чува да работи вече. Ако някой има излишна да ми пише...Явно тези машинки се прецакват бързо 
-
ditronix
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте.Поводът да се регистрирам във вашият форум е подобен проблем с колата на мой приятел.ПОЛО 98 год.,1,0 л. бензин.Заключва нормално,но не може да отключи.Бърз преглед на компресорчето не показва никакви отклонения или външни влияния,за които споменавате тук в темата.Няма мокрено,компресорът си потегля и на заключване,и на отключване.Само че на отключване не може да избута пироните.Работи около 45 сек. и спира.Измъкнах шлаухата,която отива до машинките и с пръст затиснах изходният щуцер на компресора и в двата режима-когато го запуша, компресорът веднага спира-от натоварването-и в режим заключване и в режим отключване.Това ме води на мисълта,че има пропуск някъде в системата,но възможно ли е този проблем да се появява само в режим на отключване?Ако има пукнат шлаух,възможно ли е това да пречи само когато компресорът надуе системата,за да отключи?Не ми се иска да разковавам цялата тапицерия и да действам на сляпо.Моля,ако някой се е сблъсквал с този проблем и има решение за него да сподели.
-
ANTONI
- Автомобил:
- Двигател:
моето решение беше да си купя 2 ел.маш. за вратите,да отрежа вакума и даги монтирам.Вакума ми заключва само багажника и капачката на резервоара. Та така в момента имам и ел. и вакумно заключвчне.
-
Venelin Dimov
- Автомобил:
- Двигател:
Това е едно от слабите места на "половера", колеги.
Аз моя го купих с повредено централно и от колега от форума си купих ново управление. Радвах му се няколко седмици. Естествено сега, като започна да вали, влезе вода и изгоря и то
Вече много се изнервих и взех това, с което бях купил колата и го разкостих вкъщи. Естествено беше много окислено от попадналата вода и имаше 2 прекъснати писти. След като го почистих и оправих пистите с поялника - работи перфектно. Така направих и с това управление, което купих от колегата - сега и то работи. След това, като монтирах управлението обратно в багажника, го качих нависоко (там където съм сигурен, че няма откъде да се намокри) и подпрях с дунапрени (за да не мърда и да не тропка). За колегите със сходен проблем - моя съвет е след като предприемат ремонт на управлението (или го заменят с ново), да решат проблема с теча на вода, за да нямат ядове отново.
Дано да съм помогнал на някой и поздрави!
Аз моя го купих с повредено централно и от колега от форума си купих ново управление. Радвах му се няколко седмици. Естествено сега, като започна да вали, влезе вода и изгоря и то
Дано да съм помогнал на някой и поздрави!
-
Stoyanovl
- Автомобил:
- Двигател:
колеги,от две седмици имам VW Поло 1.6, но още в самото начало установих,че шофьорската брава при заключване и отключване няма фиксирано положение,при което ключът се връща и вади от бравата.От сервиз за аларми ми предложиха да монтират аларма и дистанционно отваряне/затваряне общо за 120лв или едно от две упоменати с по-малка сума.Скъпо ли , удачно ли е или по-добре да помисля за нова брава от някоя морга.Моля за спешно отношение по въпроса-утре отивам за монтаж.Благодаря Ви предварително.
- tisho_tch
- Автомобил:
- Двигател:
120лв за свясна аларма е добра цена, съветвам те да си сложиш заради централното, не толкова заради алармата 
А брава когато можеш и когато намериш
А брава когато можеш и когато намериш

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”