rokera671 написа:Целта е да си помагаме а не да се образоваме!!Колега ,ще си купя точно такава пушка и ти благодаря за мнението!И аз много мразя когато се пише на латиница !Но мисля ,че целта не е такава !!
Ние сме едни от саитовете ,които са наи грамотни!!но ето ,че вече си намираме кусури !Мен са ме учили на български 11 години ,и едва ли ще стана някога по грамотен.
ПП.От сега се застраховам ,че имам много грешки и се извинявам ,ама тава е изтината.
Ни най-малко не искам да образовам някой... Просто е неуважение към четящите. Като не можеш да пишеш - не пиши

И без това, дори да напишеш нещо полезно, като е неграмотно, не бих го взел в предвид... То тук се очаква хората да имат някакво ниво... Поне 8-ми клас ама не с преписване... Все пак не сме аграрен форум, нали ?!
А това, че щом до сега не си се научил да пишеш, не е защото е невъзможно, а защото нямаш желание.
Така че за да не съм офф топик изцяло, ще ти кажа, че няма как да те имам за капацитет на тема оръжие, щом 5 реда не можеш да напишеш без грешки. и то твоите грешки не са от бързане, ясно е... Та какво да си говорим за балистични таблици, траектории и коефициенти тогава ?!?! Ти си знаеш, че АК е номер 1 и това е. Без обосновка, без да си виждал друго, без да си чел. Та с хора като теб полезна дискусия не се получава, защото просто няма какво ново да науча от теб.
Айде поздрави по село.