rim написа:И аз почвам да си мисля че може да е от спирачният апарат.Защото лично аз не съм го пипал.
Е аз да те успокоя,снощи сменях дискове и накладки,апарата е "бетон" и като тръгвам тази сутрин за работа ПУК ........

rim написа:И аз почвам да си мисля че може да е от спирачният апарат.Защото лично аз не съм го пипал.
vpetrovbg написа:И при мен го има този шум, все едно нещо са намества или удар от чук! Другата седмица ще сменям тампоните и лагерчетата на Макферсона и ще видя тогава какво ще стане...
ivanveltchev написа:При мене като смених тампоните на макферсоните и лагерчетата пак го има това пукане при тръгване от време на време и е супер дразнещо и немога да разбера от къде е.
dj_tuhla написа:Добре, като стъпка по разследването може да се провери примерно дали е свързано с мотора и скоростите или е само по окачването. Например тръгването назад с навит волан да стане с бутане, а не на скорост (някой да бутне). Ако пак изтраква, значи е по окачването, ако не, нещо свързано с мотора/скоростите - например за тампон на мотора се сещам аз, ако предния е разбит, мотора си скача точно при потрегляне най-силно, но то това много по просто може да се провери де.
Profesionalista написа:...
vladtod® написа:Profesionalista написа:...
Може при първоначален монтаж докато се намести,в последствие ако се счупи.Иначе не,между другото вчера обстойно гледах "магарето " за пукнатини и разхлабени болтове ,не видях но не се знае дали няма пукнатини от горе.Пак между другото имам някакво скърцане отпред от доста време ,но все си мисля ,че е лещата на ауспуха там където се съединява колектора с генерацията,та тя скърца ли ?Без мека връзка съм
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта