значи удар джанта в джанта със 130 км/ч.
Джантата само се подби от удара, не се спука, дори не се обели. По- достоверен тест дали вреди праховото боядисване от този, здраве му кажи

gertruda. написа:По-горе публикуваната снимка е!Не знам хора,но Ви препоръчвам да си купувате по-хубави джанти,че е доста опасно!Не мисля,че причината е в праховото боядисване,защото аз съм клиентка на тази услуга и нямам никакъв проблем,но всеки определя и преценява за себе си!!!Искам да споделя с вас,колко съм доволна от едно прахово боядисване и пясъкоструене!Вече съм писала и в друг форум,но съм толкова очарована,че реших и тук да споделя!!!Във въпросния форум доволен клиент ми препоръча прахово боядисване,решена да ползвам услугата отидох на адреса,да ми кажат цена и да разбера как стоят точно нещата.Когато посетих адреса се оказа,че праховото боядисване имат вече и пясъкоструй,много се зарадвах!Оставете това,но ми предложиха да оставя колата и те да ми свалят джантите-почистят-боядисат-балансират,а аз само да дойда да си взема колата!!! Направо се изненадах,че предлагат и пълно обслужване!Така и направих,аз съм жена
и тази комплексна услуга ми дойде много,ама многоо добре.Пък и си спестих много време,а мразя да си губя времето,то е пари
!!Всичко ми излезе 180 лв. Останах толкова доволна,че му ставих 20 лв. бакшиш!!!Идваше ми да го разцелувам...пък и си е хубав
!!!Дано съм ви била полезна!Препоръчвам не само на дами,а и на мъже които ценят времето и парите си!!:да:
![]()
За контакти:
Андрей Илиев
Тел.: 0897 075 536
Гр.София,бул.”Илиянци” 123 (до Металснаб,базата срещу Бестал/Евро07)
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 41 госта