Проблема е че имам шум някъде отпред. Шума се чува нещо средно между виене и фучене но не е много силно и натрапчиво /като силен вятър който свири/. Усеща се ако се позаслушаш и е по тихо в колата. Най-ясно се чува около 30-40 км/ч и по инерция, особено ако се намаля плавно само със спирачките. Звука не е непрекъснат а се чува накъсано, както когато има нещо залепено на гумата как си сменя за момент звука. Колата съм я карал 7-8 хил.км. и мисля че откак я купих все си е така но като че ли не обръщах много внимание, че предната ми кола издаваше мнго звуци

До момента проверих маслото в скоростната кутия - има си и според сервиза за смяна на масла си е добро /ако може да им се вярва на гледането на пръста/. Не съм го сменял, а и скоростите си влизат много добре дори и зимата.
Отхвърлих съмненията за звука от гуми щото ги смених и четирите с приятел само за проба - разлика няма, звука си остана.
Вдигах на крик всяко колело и го завъртах - задните се въртят доста лесно и успявах да ги завъртя с повечко обороти /е все пак на ръка/ и не издават абсолютно никакъв шум и няма луфт като разклатя колелото. Предните се въртят общо взето лесно но не както задните и спират малко след като си махна ръката - там шумовете са различни но то с колелото се въртят и още неща /пък и дискове и накладки смених скоро/, но като че ли и там не мога да хвана нещо особено.
Дайте съвет какво и къде още да проверя. По ме притеснява колко опасно е това / че си возя в нея семейството, а и жената я кара/ и колко време мога да си карам така преди да увисна някъде по-далечко. Да си карам ли така или да се занимавам по-сериозно с това.
Или да не се заслушвам толкова а .....