ChimeyJimmey написа:brum написа:Meyle HD-то е с 4 години гаранция. Ако стане проблем с тях директно ще го изпратя на тези от meyle. Да има други носачи за който да има толкова гаранция?
A бе, това препращане напред-назад до Германия и обратно (обратното не ме притеснява толкоз, всъщност) хич не ми се нрави, особено като знам какви са цените и качеството на услугите на българските пощи и куриери...
А, няма да ги пратя към германия в смисъла на пратка. През дистрибутора тук от който съм ги купил. Ако се опънат няколко писма до немеца да го стегне и така.
ChimeyJimmey написа:brum написа:А за износването на носачите. Я се замислете като не са ви балансирани гумите как играе волана. А самата гума играе още по-злобно. Сещате ли се кой го отнася това?
Такова нещо при мен няма!
При всеки монтаж на гумите с джантите (летни и зимни поотделно) ги минавам на баланс.
Аз и междинно ги минавам

ChimeyJimmey написа:brum написа:А относно неправилния монтаж - той води до разкъсване на вътрешния тампон, не на шарнирната връзка. А вътрешният тампон е сменяем. И горните, и долните.
Т.е. ти така процедираш?
Сваляш носач и му пренабиваш само тампона, така ли?
И каква ти е рекапитулацията за тази процедура? Ще споделиш ли източник на тампоните?
На какъв интервал я правиш тая процедура?
Скептичен съм, признавам...
Не съм го правил, просто споделям. Щото повечето народ не го знае това. Meyle продават и само тампони. Точно от HD серията и не са никак скъпи. Има ги на сайта им.
А колко карат - за сега са минали някакви километри - около 10 000. А са понесли зверско издевателстване. Все още ни хлоп, ни троп. Ще мога обаче да коментирам след поне още 2 пъти по толкова. До тогава предполагам какъвто и да е носач ще се справя.