Става въпрос за мокета доло при краката, ако го махна какви са + и - . Просто ме дразнят как се мокрят и мирише на влага после с години.... изкам да остана само по ламарина и отгоре стелки .Бащата вика ,че щяла да се надраска ламарината и зимата с мокрите обувки със солта по тях щяла да разяде ламарианта и ида зигние за нула време , че ще се събира прах който ще дишам като влизам в колата и ще стане по шумна колата.
Има ли друг вариант да махна мокета и да сложа нещо друго ? Някой правил ли нещо подобно ? Търсих в търсачката за подобна тема ,но не намирх нищо.

въпрос за голф 2 мокета
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- mk2_Golf83
- Автомобил: Голф 2
- Двигател: EZ 1983
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
Re: въпрос за голф 2 мокета
Сложи изолация на пода . Аз преди време слагах от една изолация за около 6 лв квадратния метър със фолио от едната страна . Не е кои знае какво тя , но върши добра работа . Във строителните магазини трябва да има от нея
- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
Део я дай малко повече инфо за тая изолация и колко парчета ти бяха нужни на теб и също така кое си изолирал.Нещо май ме нави ама я дай инфо 

- LuIS
- Автомобил: Audi A4 S-Line 2002
- Двигател: 1.9 AWX
от къде ти се мокри мокета?
ако имаш теч си го оправи.. ако нямаш стелки си сложи.. няма логика да ти се мокри мокета..
ако имаш теч си го оправи.. ако нямаш стелки си сложи.. няма логика да ти се мокри мокета..
- mk2_Golf83
LuIS написа:от къде ти се мокри мокета?
гледах нямам теч,иначе имам гумени стелки корито , може би от вратите м/у прозореца и оплътнанието има луфт нз дали е то това , но просто искам да го махна мукета ако може
- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
Махай ги тия гумените стелки че и аз си патих от тях.Запарват мокета и става целия вода.Я ги разкарай изчакай да изсъхне мокйета и не слагай стелки да видим дали пак ще се намокри 

Достатъчно е да кажа, че москвичът ми беше само на ламарина.
След чистене до лъскава ламарина, миниум и алкиден лак се държа 7 години, тогава колата излезе от експлоатация, и всичко беще наред. На ВВ ламарината на пода е и с някакво покритие, защото се запоява. Обаче мокетът си е много хубаво и добре измислено нещо, просто да се провери и спрат течовете, има тема/и за което (търсачка). При мен е само мокет с гумени стелки, но на релефна решетка отзад. Спирал съм около ТУ всеки ден през зимата за лекции и съм се качвал с доста мокри и кални копита. Колата също не е виждала вътрешна автомивка през този период. И външна.
И въпреки това, наскоро вдигах мокета при шофьора и до шофьора, съвсем добре си е. Не решавайте проблемите по мотото на Сталин!

- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
Абе вие полудяхте ли ? Няма такива положения.Ако се мокри мокета може да е от: скъсани уплатнения на вратите, прецакани уплатнения на прозореца на вратата съответно разядена кора в долната и част.Наведи се огледай хубаво.Ако ти се мокри от страната на централната конзора! 100% имаш теч на антифриз или вода от радиаторчето на парното.Абсолютна малоумщина е да си демонтираш мокета.Първо предава хубав и ест вид в интериора не зависимо от цвета си.Второ макар и да няма изолация допълнителна, обира част от малките вибрации и звукови смощения.Мокет се маха ако колата ти е направена за силови състезания.Къде ще намериш уют в едно купе ако интериора го няма?Стегни се малко намери си теча , разреши си проблема , подържай си колата в стоков вид ако нети се лепят пари и си карай живота мирно и кротко.Макар и да е голф мк2 не си заслужава да я пориш така селската и да я караш без мокет.Грозотия ще е 

- mk2_Golf83
от врата на прозорците уплатненията има лек луфт и кората е изгнила от долната част 

- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
отвори вратата , махни кората в долната част на вратата тря да имаш 3 малки отвора от където да се отича водата, ако са запушени ги отпоши ако ги няма ще мислим ко да прайш.Ако ги има и неса запушени си погледни дали не се е разместило уплатнението на прозореца " т.е то е едно като лайстна с перо към прозореца " ако и това не е ще го мислим 

- mk2_Golf83
оправих си рпоблема махнах мокета подсоших сложих силикон навсякаде
и вече нямам този проблем , но си преебах едни пласмаси на седалката които държат седалката да не се клати сега леко се клатят седалките