Отново скапания паяк!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Uraken
Автомобил:
Двигател:

Отново скапания паяк!

Мнениеот Uraken » Пон 24 май 2010 16:42

Братлета ,днес ме сапунисаха гадните паяци :( , та нямаше как да се защитя ,впрочем всичко стана много бързо и незнаех и какво да кажа , та реших да почета из нета и видях ,че Колегите с Алфите са дискотирали такава тема http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=62 . Тъй като аз също си си попсувах , но все пак си платих гяволъка ,казвайки си ,че нищо не мога да направя .... искам да ви обясня ситуацията :

Варненци ще ме разберат най-добре та , Влизам си в к.с Златни Пясъци , изришно гледах за табела "забраняваща престоя и паркирането " и че обекта се контролира от паяк , видях но те бяха много далече , говоря за няколко стотин метри нагоре . Та стигнах зад Хотел "АДМИРАЛ" и се подведох от паркиран ,около годините на моят автомобил с което се успокоих ,че евентуално щом не е вдигнат значи няма да има проблем ,тъй като знаете ,че уш всички са равни ама ... тея лъскавите не ги вдигат много често нале ? . паркирах си зад него излязох, свърших си работата , която беше около час и се връщам , и пред очите ми спират приятелите ПАЯЦИ с което почваме :

Викам им чакайте , чакайте не я дигайте тука съм , и дипломатът им :таз кола твоя ли е , в това врее фотографа им барза да ме снима от всякъде : искат ми 42 лева на момента или 56 като отида да си я зема от паркинга на Златните викам , в мене нямам пари изчакайте сега ще ми донесат като не става да се разберем , пича ми вика : аз знаеш ли колко работа имам , шса занимавам с теб .. и тез почват да ми слагат скобите , викам аре кво се правите ве и явно това ги подразни , след което се сещам ,че имам карта и мога да изтегля от там и викам изчакайте да прибягам и да изтегля , ма наще хора не ги ебе ! качиха ми колата и заминаха ,
Изтеглих си аз пари , отидох и си платих гяволъка ,дадоха ми и няква квитанциика която аз хвърлих , явно съм сбъркал ... но в яда си човек .. нали знаете , взех си голфа , и се заминах ...

Май трябваше да запаля в барзината още докато ме снимаха и да направим едно - Бързи и яростни ! да ги видя тез мърши със скапаните си астрички на големия път до къде ще я докарат .... ма си мислех ,че разбират от приказка

След като прочетах темата във форума на Алфата , си дадох сметка ,че колата ми по никакъв начин не е пречила на движението и в близост нямаше знак , Но зада съм сигурен утре ще отида и ще проверя , също така ,ще накарам онзи от бутката за квитанции да ми издаде на ново , би трябвало тъй като те имат регистър и би трябвало да може и ако има вратички да ги пусна на някой надъхан адвокат , па ако може да им го начука на тея ши**ни пе**ли !

Потребителски аватар
mladvampirTDI
Автомобил:
Двигател:

Re: Отново С***АНИЯТ ПАЯК !!!

Мнениеот mladvampirTDI » Пон 24 май 2010 16:52

Аааа, та къде е проблема - паркирал си на забранено, вдигнали са ти автомобила, платил си си за това.... Нормална ситуация.

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Пон 24 май 2010 16:57

Колега, щом си платил било каквото било! По-добре не се занимавай с тия "ПАЯЦИ" с адвокат няма да направиш нищо, те имат доказателства и снимков материал и могат да докажат че си в нарошение! ТИ как ще докажеш че те са в нарушение като нямаш доказателства и сфидетел? Прижали тия 60 лева и си карай колата! Другият път се оглеждай. Късмет :да:

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 24 май 2010 16:59

IceHeart написа:Колега, щом си платил било каквото било! По-добре не се занимавай с тия "ПАЯЦИ" с адвокат няма да направиш нищо, те имат доказателства и снимков материал и могат да докажат че си в нарошение! ТИ как ще докажеш че те са в нарушение като нямаш доказателства и сфидетел? Прижали тия 60 лева и си карай колата! Другият път се оглеждай. Късмет :да:

:arrow:

ти си си виновен , само не разбрах коя част са ти сапунисали mhihi

Потребителски аватар
drago_doikov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот drago_doikov » Пон 24 май 2010 16:59

Приятел тежка битка си поел-късмет.Това си е законен рекет.Нас ни вдигнаха в сънито там бачкахме и си знаем че няма паяци ама в началото на май паяците трагнаха,там табели няма но се оказа че от началото на сезона целия к-с е зелена зона и ядец 50 кинта изхвърчаха.
така че късмет

Потребителски аватар
Uraken
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Uraken » Пон 24 май 2010 17:03

ако няма знак , както аз мисля или е прекалено далече как се определя ,че е забранено ? пък и ми е интересно ако някой компетентен колега знае ,когато си до колата си не би ли следвало първо да те помолят да я махнеш ? защо трябва да я вдигат ???

ахах прав си братле ... ама тез 60 броя ми бяха за маслото , пък и 1 приятел точно там видях говорихме за тънка нафтичка ... разбираш кво му е на всеки млад който постоянно е в резерва :D :D axax , пък и деда знам ако може що да не го духнат и те маничко :oops:

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Пон 24 май 2010 17:07

Uraken написа:ако няма знак , както аз мисля или е прекалено далече как се определя ,че е забранено ? пък и ми е интересно ако някой компетентен колега знае ,когато си до колата си не би ли следвало първо да те помолят да я махнеш ? защо трябва да я вдигат ???

ахах прав си братле ... ама тез 60 броя ми бяха за маслото , пък и 1 приятел точно там видях говорихме за тънка нафтичка ... разбираш кво му е на всеки млад който постоянно е в резерва :D :D axax , пък и деда знам ако може що да не го духнат и те маничко :oops:

Приятел ние не те "Съдиме" просто ти казваме да не се набутваш още, ако вземеш адвокат и заведеш дело срещу тях само ще си губиш времето и парите, а на тях не им е на Шнайдера че ти ги съдиш, просто 100%-та ще изгубиш делото, или само ще го отлагат! За това говориме! Виж сега ако намериш доказателства че няма никакви знаци, трябва да снимаш каде ти е била колата и дали около района е имало знаци! До колкото знам трябва и да е белязано че е синя зона. Просто разправията е голяма и накрая пак ти ще си прецакания. Затова пии по една бира и не се нервирай! Маслото ще го смениш, и нафта ще сложиш само не се набутфай повече! Хайде живи и здрави! Всяко зло за добро! :да:

Потребителски аватар
Uraken
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Uraken » Пон 24 май 2010 17:15

хаха :) ще ги прежаля бе тва е бял кахър ,достатъчно голям и здравомислщ съм ,писах да си кажа ,че ми се развали днеска деня с тая ситуация , та аз утре така или иначе като ходя по работа , ще погледна пък ако има късмет :applause: може и на господарите да звънна бе кво , да се поизпотят малко тея нагли и арогантни тарикати . нз защо просто много искам да им го начукам мъничкко така ...

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 24 май 2010 17:19

не е важно аз да съм добре , важно е на Вуте да му е зле....

:No

Потребителски аватар
Uraken
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Uraken » Пон 24 май 2010 17:46

няма как да се промени статуквото ;)

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Пон 24 май 2010 18:52

Не разбирам какво значи "Няма знак наблизо" ?!
В началото на улицата има ли? Или в края ?

Потребителски аватар
BeckoTDI
Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
Двигател: BPE-ABK-AAZ

Мнениеот BeckoTDI » Пон 24 май 2010 19:11

Ако зоната на действие на забранителния знак е по-дълга от 1000 метра, знакът трябва да се повтаря на всеки 500 метра.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 24 май 2010 19:20

Нарушаваш закона, като го осъзнаваш напълно, надявайки се да ти се размине, а после ги псуваш, щото са си свършили работата? Или ги псуваш, щото не са приели почерпка?

Потребителски аватар
vw_golf_4_tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_golf_4_tdi » Пон 24 май 2010 19:24

Uraken написа:Братлета ,днес ме сапунисаха гадните паяци :( , та нямаше как да се защитя ,впрочем всичко стана много бързо и незнаех и какво да кажа , та реших да почета из нета и видях ,че Колегите с Алфите са дискотирали такава тема http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=62 . Тъй като аз също си си попсувах , но все пак си платих гяволъка ,казвайки си ,че нищо не мога да направя .... искам да ви обясня ситуацията :

Варненци ще ме разберат най-добре та , Влизам си в к.с Златни Пясъци , изришно гледах за табела "забраняваща престоя и паркирането " и че обекта се контролира от паяк , видях но те бяха много далече , говоря за няколко стотин метри нагоре . Та стигнах зад Хотел "АДМИРАЛ" и се подведох от паркиран ,около годините на моят автомобил с което се успокоих ,че евентуално щом не е вдигнат значи няма да има проблем ,тъй като знаете ,че уш всички са равни ама ... тея лъскавите не ги вдигат много често нале ? . паркирах си зад него излязох, свърших си работата , която беше около час и се връщам , и пред очите ми спират приятелите ПАЯЦИ с което почваме :

Викам им чакайте , чакайте не я дигайте тука съм , и дипломатът им :таз кола твоя ли е , в това врее фотографа им барза да ме снима от всякъде : искат ми 42 лева на момента или 56 като отида да си я зема от паркинга на Златните викам , в мене нямам пари изчакайте сега ще ми донесат като не става да се разберем , пича ми вика : аз знаеш ли колко работа имам , шса занимавам с теб .. и тез почват да ми слагат скобите , викам аре кво се правите ве и явно това ги подразни , след което се сещам ,че имам карта и мога да изтегля от там и викам изчакайте да прибягам и да изтегля , ма наще хора не ги ебе ! качиха ми колата и заминаха ,
Изтеглих си аз пари , отидох и си платих гяволъка ,дадоха ми и няква квитанциика която аз хвърлих , явно съм сбъркал ... но в яда си човек .. нали знаете , взех си голфа , и се заминах ...

Май трябваше да запаля в барзината още докато ме снимаха и да направим едно - Бързи и яростни ! да ги видя тез мърши със скапаните си астрички на големия път до къде ще я докарат .... ма си мислех ,че разбират от приказка

След като прочетах темата във форума на Алфата , си дадох сметка ,че колата ми по никакъв начин не е пречила на движението и в близост нямаше знак , Но зада съм сигурен утре ще отида и ще проверя , също така ,ще накарам онзи от бутката за квитанции да ми издаде на ново , би трябвало тъй като те имат регистър и би трябвало да може и ако има вратички да ги пусна на някой надъхан адвокат , па ако може да им го начука на тея ши**ни пе**ли !

аз днес щях да оставя колата пред Адмирал, но от едно от заведенията ми казаха, че ще съм 10-12 за деня, ако я оставя и просто се отказах..

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Вто 25 май 2010 11:09

Uraken написа:пък и 1 приятел точно там видях говорихме за тънка нафтичка ... разбираш кво му е на всеки млад който постоянно е в резерва

Ти ще караш малко с крадена нафта, после пък на теб паяка ще ти крадне 56лв... в природата цари равновесие, нали знаеш

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”