Варненци ще ме разберат най-добре та , Влизам си в к.с Златни Пясъци , изришно гледах за табела "забраняваща престоя и паркирането " и че обекта се контролира от паяк , видях но те бяха много далече , говоря за няколко стотин метри нагоре . Та стигнах зад Хотел "АДМИРАЛ" и се подведох от паркиран ,около годините на моят автомобил с което се успокоих ,че евентуално щом не е вдигнат значи няма да има проблем ,тъй като знаете ,че уш всички са равни ама ... тея лъскавите не ги вдигат много често нале ? . паркирах си зад него излязох, свърших си работата , която беше около час и се връщам , и пред очите ми спират приятелите ПАЯЦИ с което почваме :
Викам им чакайте , чакайте не я дигайте тука съм , и дипломатът им :таз кола твоя ли е , в това врее фотографа им барза да ме снима от всякъде : искат ми 42 лева на момента или 56 като отида да си я зема от паркинга на Златните викам , в мене нямам пари изчакайте сега ще ми донесат като не става да се разберем , пича ми вика : аз знаеш ли колко работа имам , шса занимавам с теб .. и тез почват да ми слагат скобите , викам аре кво се правите ве и явно това ги подразни , след което се сещам ,че имам карта и мога да изтегля от там и викам изчакайте да прибягам и да изтегля , ма наще хора не ги ебе ! качиха ми колата и заминаха ,
Изтеглих си аз пари , отидох и си платих гяволъка ,дадоха ми и няква квитанциика която аз хвърлих , явно съм сбъркал ... но в яда си човек .. нали знаете , взех си голфа , и се заминах ...
Май трябваше да запаля в барзината още докато ме снимаха и да направим едно - Бързи и яростни ! да ги видя тез мърши със скапаните си астрички на големия път до къде ще я докарат .... ма си мислех ,че разбират от приказка
След като прочетах темата във форума на Алфата , си дадох сметка ,че колата ми по никакъв начин не е пречила на движението и в близост нямаше знак , Но зада съм сигурен утре ще отида и ще проверя , също така ,ще накарам онзи от бутката за квитанции да ми издаде на ново , би трябвало тъй като те имат регистър и би трябвало да може и ако има вратички да ги пусна на някой надъхан адвокат , па ако може да им го начука на тея ши**ни пе**ли !