Гърнета от punto на golf 2?
- marto_vw
- Автомобил:
- Двигател:
Гърнета от punto на golf 2?
Тъй като не съм много в час с гърнетата, искам да се допитам до вас.
Значи тука ми попадна цяла генерация от фиат пунто мк1.И понеже моите гърнета са чуват кат москвич(не съм видял кое точно е пробито, но със сигурност има) дали ще стане да се сложат от фиата?Може въпроса ми да е малко смешен, но пак казвам, че от гърнета не разбирам
Какво трябва точно да измеря за да видя дали ще стане?Ф-то на тръбите и дали ще пасне на самото място?Също така не ми е ясно дали трябва някакви технически параметри да се гледат....
Ако може някой така добър да ми обясни тези неща и дали въобще може да стане или е голяма играчка.
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Гърнета от punto на golf 2?
Стават всякакви гърнета, ама с много преправяне. По-добре не се опитвай. Дори да имаш оригинални гърнета смяната в домашни условия е доста трудна.
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
трудна работа,на фиат-а гърнетата минават от друго място не като на голфа през средата
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Има и голямо значение Фи-то на трабата, на Голф-а и на Фиата са различни, има значение и какви двигатели са! Ако на голфа двигателя е 1,8 а на фиат-а 1,2 няма как да станат! Всичко е измислено. ПО-добре си оправи твойто гърне или си вземи такова ново, чиста работа и спестяване на време и нерви! Ако искаш да разбереш може да пробваш! Едва ли тук някой си е правил такъв експеримент!
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
IceHeart написа:Има и голямо значение Фи-то на трабата, на Голф-а и на Фиата са различни, има значение и какви двигатели са! Ако на голфа двигателя е 1,8 а на фиат-а 1,2 няма как да станат! Всичко е измислено. ПО-добре си оправи твойто гърне или си вземи такова ново, чиста работа и спестяване на време и нерви! Ако искаш да разбереш може да пробваш! Едва ли тук някой си е правил такъв експеримент!
подкрепям колегата,всичко е изчислено дори и гърнетата какви трябва да са
-
theultimate
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Съмнявам се някой майстор да си играе да напасне гърнетата за нормална цена, по-ниска от това да смениш едно пробито гърне с ново. А е голяма вероятността да има спад в мощността заради неподходящо гърне.
- marto_vw
- Автомобил:
- Двигател:
Ясно...значи ще се взема оригинално гърне...аз бях длъжен все пак да попитам, защото и без това ми попаднаха тези фиатови гърнета, но явно няма да стане номера.
Благодаря ви на всички за отговорите
Благодаря ви на всички за отговорите

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”