Почетох тук-там за някои особености и ...
... си отворих една камара работа, като почнах.
За начало скъсах обезвъздушителния щуцер на задното дясно колело та се наложи да сменям спирачния цилиндър (задните спирачки са барабанни). С лявото мина по-гладко, т.е. нищо не можах да счупя.

Свалих предната дясна гума с идеята да продължа и ... ми секна ентусиазма. Като гледам, как са наблъскани с прах и клеясали предните щуцери, направо си представям, как ще ги скъсам и тях, ако се опитам да ги развия. А смяната тогава ще е на целия преден спирачен апарат. Или пък - една камара врътня с разпробиване и ваденето на старите щуцери.
А ето го и въпроса (въпросите):
Има ли някакъв чалъм в развиването на предните обезвъздушителни щуцери или да се прекръстя, да натискам с ключа 11 и да се се моля да се развият? Капнах малко спирачна течност около резбата, белким се смаже и тръгне, но колкото и да го мъчих - не ще. Е, не съм пробвал с цялата си сила, де...

Дали се продават само тези джаджи за обезвъздушаването, за да мога, като извадя стрите да ги сменя с нови?
Като съм сменил заден десен спирчен цилиндър, дали да не сменя и задния ляв? Има ли опасност заради смяната да се получи неравномерно спиране на задните колела, като са различни? Новия е купен от магазина (марката е "Лукас") и иглежда приблизително, като оригиналния.
mod edit: golfer